امارات، کارشناسان هشدار دادند: فاجعه مالی در انتظار دبی
به گزارش شیوا مارکت، محافل مالی و کارشناسی امارات درباره وقوع فاجعه مالی در امارت دبی هشدار دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، حسین سجوانی رئیس هیئت مدیره شرکت املاک داماک امارات درباره وقوع فاجعه مالی احتمالی دبی به خاطر آنچه آن را ساخت و ساز مفرط خواند، هشدار داد.
وی در گفت وگو با خبرگزاری بلومبرگ خواهان تعلیق همه پروژهای ساخت و ساز مسکونی در دبی برای یک تا دوسال شد تا از این فاجعه احتمالی جلوگیری گردد، زیرا این فاجعه ممکن است به افزایش مداوم عرضه مازاد واحدهای مسکونی بدون وجود مشتری منجر گردد.
سجونی گفت: اکنون ما بر سر دو راهی قرار داریم. یا این مشکل را حل خواهیم کرد که به ما اجازه رشد از اینجا را خواهد داد یا شاهد فاجعه ای خواهیم بود.
وی هشدار داد که بی توجهی به عرضه مفرط به بانک های محلی آسیب خواهد شد، زیرا کاهش قیمت های املاک باعث افزایش وام های بد خواهد شد و اقدامات پیشگیرانه علیه ورشکستگی را تضعیف خواهد نمود.
منبع: خبرگزاری تسنیمtafreh.ir: طفره: مجله سرگرمی، تفریحی و گردشگری