با خوردن برنج خام لاغر و قدبلند شوید!
به گزارش شیوا مارکت، خوردن برنج خام عوارض و خطراتی برای سلامت عمومی بدن به همراه دارد و ادعای قدبلند شدن و یا کاهش وزن با خوردن برنج خام در علم پزشکی صحت ندارد.
افزایش قد با مصرف روزی ده عدد برنج خام معجزه میکند 10 سانتی متر افزایش قد در 6 ماه … حتما شما هم در فضای اینترنت و در شبکه های اجتماعی این شعار را بارها خوانده اید. اما به راستی می توان با روزی چند عدد خوردن برنج خام به وزن و یا قد ایده آل خود رسید؟ در این مقاله به این پرسش با دیدی واقع گرایانه و از نظر علم پزشکی پاسخ خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مبنای این ادعا چیست؟
این ادعا بر اساس هومئوپاتی مطرح می شود. هومئوپاتی یا طب کل نگر یک نظام درمانی است مبتنی بر اصل همانند، همانند را شفا می دهد که مخالفان و موافقانی در مجامع علمی دارد. اما آنچه پیداست این است که نتایج مثبت تحقیقات روی هومئوپاتی در مقابل تحقیقات بسیاری که این روش را بی نتیجه یا مضر شناخته اند، بسیار کمتر است. به عنوان مثال نتایج آنالیز های بیش از 255 تحقیق در مرکز ملی تحقیقات دارویی و سلامت استرالیا در سال 2015 میلادی نشان می دهد که هومئوپاتی هیچ اثر مثبتی بر روی درمان بیماری ها ندارد و این امر فروش داروهای هومئوپاتی در این کشور را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است.آنچه درباره خوردن برنج خام گفته می شود این است که: دانه برنج در بدن شما می پزد و در فرآیند پخت قد می کشد. برنج کمر باریک و قد بلند است … روزی ده عدد قورت بدهید تا هم لاغر و هم قدبلند شوید. وقتی هر روز این کار را انجام می دهید، حکم دارو را پیدا می نماید. بدن از رفتار دانه ها طبعیت می نماید، کمرباریک و قدبلند می شود. پس می تواند هم باعث افزایش قد و لاغری شود. این نوع ارتباط با بدن بسیار عمیق است و از سطح سن و سال هم فراتر می رود.
اما به واقع اینگونه نیست و ادعای متن شایعه مبنی بر افزایش قد با خوردن روزی ده عدد برنج خام، ادعایی واهی و بی اساس است و هیچگونه پایه علمی ندارد. برخلاف ادعای این متن، با اندک اطلاعاتی از بدن انسان خواهیم دانست که برنج در سیستم گوارشی بدن نمی پزد، بلکه توسط آنزیم ها در معده هضم و سپس جذب بدن می شود.
پس از خوردن برنج خام در بدن چه اتفاقاتی رخ می دهد؟
پس از خوردن برنج خام، پوشش سلولز بیرونی در برنج، که لایه محافظتی در بسیاری از غلات و دانه ها محسوب می شود، باعث هضم ضعیف می شود. این لایه سلولز در دمای بالای آب پخته شده و آسیب می بیند و این منجر به افزایش جذب پروتئین و سایر مواد مغذی آن در بدن می شود. حتی در رژیم های خام خواری نیز برنج ابتدا هیدراته شده و سپس به صورت جوانه مصرف و استفاده می شود.عوارض خوردن برنج خام چیست؟
براساس آنچه آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) اعلام نموده است، ممکن است که برنج نپخته حاوی تخم باکتری هایی باشد که می توانند باعث مسمومیت غذایی شوند. علاوه بر این عادت کردن به خوردن برنج خام می تواند مسائل زیادی برای بدن به همراه داشته باشد. یکی از این مسائل ابتلا به بیماری پیکا (pica) است. پیکا بیماری ای است که در آن افراد به خوردن مواد غیرغذایی مانند گچ، خاک، مو و پلاستیک یا مواد غذایی غیرآماده مانند سیب زمینی خام یا برنج خام تمایل دارند. برنج خام علاوه بر بی فایده بودن، مسائل گوارشی مانند دل درد، عفونت های انگلی، بی اشتهایی و تغییر حالت مزاج مانند اسهال یا یبوست نیز ایجاد می نماید.از دیگر عوارض خوردن برنج خام، فراوری سم به وسیله باکتری سرئوس برای بدن است که باعث استفراغ و تهوع در 24 ساعت پس از بلع می شود. همچنین وجود پروتئین لکتین بر روی برنج خام و لوبیا، که خود یک حشره کش قوی است، باعث مسمومیت می شود. این پروتئین با توسعه بیماری دیابت و سرطان روده عظیم و همچنین سلیاک مرتبط است.
گروه سلامت خبرنگاران
منبع: setare.comsabzevartoday.ir: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید