خبرنگاران اشیای تاریخی کشف شده در گلستان رونمایی شد

به گزارش شیوا مارکت، گرگان - خبرنگاران - اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان امروز آدینه در موزه باستان شناسی گرگان از پنج هزار و 294 قلم اشیای تاریخی و فرهنگی کشف شده اخیر رونمایی کرد.

خبرنگاران اشیای تاریخی کشف شده در گلستان رونمایی شد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان در این مراسم گفت: این اشیای تاریخی از یک قاچاقچی در گنبدکاووس کشف و ضبط شد و متهم نیز با تشکیل پرونده مربوطه تحویل مرجع قضایی شد.

احمد تجری در مورد قدمت اشیای کشف شده اظهار کرد: پنج هزار و 102 قطعه از این وسایل، سکه و بقیه ظروف، جاشمعی، سرمه داد، آویز، سرنیزه، سگک کمربند، انگشتر، دستبند، لوازم زینتی زنانه، لوازم نظامی و مهر است که از عصر آهن تا دوران سلوکی، اشکانیان و ساسانیان در آنها دیده می گردد.

وی با بیان اینکه کارشناسان اداره کل امور موزه های وزارتخانه متبوع مشغول برآورد ارزش این اشیا هستند، گفت: سکه های کشف شده از جنس مس و نقره بوده و بر روی آنان تصاویری از پادشاهان، خدایان، آتشدان و نوشته های دیگری دیده می گردد.

تجری اظهار کرد: برآوردهای اولیه نشان می دهد اشیا مربوط به دوران اوایل اسلام، قرون میانی و همچنین زمان ناصرالدین شاه است.

safariro.ir: سافاری رو: گردش و تفریح در سافاری های جهان

منبع: ایرنا
انتشار: 27 دی 1400 بروزرسانی: 27 دی 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 20407

به "خبرنگاران اشیای تاریخی کشف شده در گلستان رونمایی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران اشیای تاریخی کشف شده در گلستان رونمایی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید