داعش در موصل درآمد زایی می نماید؛ رستوران ها و کافه های لوکس در خدمت داعش
به گزارش شیوا مارکت، فارس نوشت: یکی از مسئولان عراقی بیان کرد که اخیرا در موصل چند رستوران و کافه لوکس احداث شده است که درآمد آن به جیب داعش می رود.

بعضی از منابع عراقی بیان کردند که منابع تأمین اقتصادی گروه تروریستی داعش تغییر نموده است.
زهیر الجلبی رئیس شورای پشتیبانی ام الربیعین در موصل بیان کرد که در این شهر بتازگی چند رستوران و کافه احداث شده است که درآمد آن به جیب داعش می رود.الجلبی به پایگاه خبری المعلومه گفت: خیابان های اصلی موصل به صورت سریع و فزآینده ای، شاهد احداث چند رستوران مجلل و کافه است که بسیار سریعتر از بازسازی شهر موصل ساخته شده است.
وی به نقل از اطلاعاتی که به دستش رسیده، بیان کرد که درآمد یک چهارم از این رستوران ها و کافه ها به دست عناصر داعش می رسد.این مسئول عراقی همچنین اطلاع داد که بعضی از این رستوران ها به مخفیگاهی برای عناصر داعش و افراد تحت تعقیب بدل شده است.
الجلبی از نهادهای امنیتی و مؤسسات استان موصل خواست که به این مسئله توجه نمایند و هوشیار باشند.وی در انتها تأکید کرد که ساکنان استان نینوی، دیگر اعتمادی به مسئولان و نهادهای این استان ندارند که بتوانند آنان را نجات دهند.
موصل در ژوئن سال 2014 میلادی و در جریان حمله غافلگیر نماینده داعش و خیانت های داخلی یک شبه سقوط کرد و به اشغال این گروه درآمد.
این گروه تروریستی تحت حمایت کشورهای غربی و عربی بسیاری قرار داشته که نام شخصیت هایی از عربستان سعودی در صدر فهرست حامیان اقتصادی داعش قرار گرفته است.
2323
منبع: خبرآنلاینsloblag.com: مجله سلو بلاگ: مجله تفریحی سرگرمی خبری سلو