صادرات کشور در امسال 13 درصد افزایش داشته است
به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران، سید علی آقازاده روز سه شنبه در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی در آشتیان گفت: از این میزان صادرات، سهم صادرات استان مرکزی طی این مدت حدود 600میلیون دلار بوده است.

وی اضافه نمود: از مجموع 27 میلیارد دلار صادرات کشور، تنها هفت میلیارد دلار به حساب سامانه نیما واریز شده و در حقیقت 20 میلیارد دلار از این پول به حساب دولت نیامده است.
آقازاده اعلام کرد: میزان واردات در همین مدت هفت ماهه نیز حدود 20 میلیارد دلار بوده و صرف واردات کالاهای اساسی و غیراساسی شده که هفت میلیارد دلار از محل صادرات غیرنفتی بوده و 13 میلیارد و 500 میلیون دلار نیز از محل ذخیره ارزی کشور تامین شده است.
استاندار مرکزی با اشاره به اینکه تا سرانجام امسال باید حدود 60 میلیارد دلار واردات و در ازای آن حدود 100 میلیارد دلار هم صادرات داشته باشیم، توضیح داد: دولت نگران سرمایه های کشور است که به عنوان صادرات بیرون می رود، اما در عمل چیزی بابت این صادرات به کشور بازنمی شود.
آقازاده گفت: امیدواریم آن 20 میلیارد دلار که به حساب دولت نیامده، تبدیل به مواد اولیه شده و به کشور بازشود تا بتوان در راستای برطرف مسائل گام های اساسی برداشت.
منبع: خبرگزاری مهرkurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری