مصرف حبوبات با فشار خون شما چه می نماید؟

به گزارش شیوا مارکت، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: محصولاتی را در اولویت خرید خود قرار دهید که عبارت کم نمک روی آنها درج شده باشد.

مصرف حبوبات با فشار خون شما چه می نماید؟

به گزارش ، زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: حبوبات علاوه بر اینکه منبع بسیار خوب پروتئین ارزان و ریزمغذی ها محسوب می شوند، حاوی مقدار زیادی فیبر هستند که در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر به ویژه بیماری های قلبی و عروقی و فشارخون بالا نقش دارند.

وی ضمن اشاره به نقش مصرف نان و غلات سبوس دار در پیشگیری از ابتلا به پرفشاری خون، توضیح داد: از نظر تغذیه ای، مصرف نان هایی که سبوس بیشتری دارند و سفید نیستند و همچنین استفاده از سایر غلات سبوس دار مانند برنج قهوه ای و ماکارونی غنی شده با فیبر که با آرد سبوس دار، تهیه شده اند، توصیه می گردد زیرا فیبر غذایی خطر ابتلا به فشار خون بالا و بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و همچنین سرطان ها را کاهش می دهند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه نمود: مردم در زمان خرید محصولات غذایی به نشانگر های رنگی یا برچسب تغذیه ای که پشت بسته بندی محصولات غذایی مختلف، درج شده توجه نمایند؛ این نشانگر با سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز بیانگر میزان نمک، چربی و اسیدچرب ترانس هستند و مبتلایان به بیماری هایی مانند فشار خون حتما توجه نمایند که از محصولاتی استفاده نمایند که دارای نشانگر سبز است.

50 درصد نمک دریافتی بدن هنگام طبخ به غذا اضافه می گردد

عبداللهی با بیان اینکه مهمترین منبع دریافت نمک، در خانه به غذا اضافه می گردد، گفت: بیش از 50 درصد نمک دریافتی بدن، نمکی است که هنگام طبخ به غذا اضافه می گردد و یا به عنوان یک عادت نادرست غذایی از نمکدان در سفره استفاده می گردد. البته نان یکی دیگر از منابع مهم دریافت نمک است و مردم به طور متوسط روزانه 300 گرم نان مصرف می نمایند و غذای اصلی مردم است، براساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، میزان نمک در نان باید کمتر از یک درصد باشد و مردم نیز از نانوایی هایی نان تهیه نمایند که نان کم نمک تری فراوری و عرضه می نمایند.

وی اضافه نمود: محصولات غذایی آماده در بازار مانند کنسرو ها و سس ها حاوی مقادیر زیادی نمک و به عبارت بهتر، سدیم هستند و یکی از اقدامات وزارت بهداشت با یاری سازمان ملی استاندارد و صنایع غذایی، بازنگری میزان نمک در محصولات غذایی است و براساس استاندارد های جدید، میزان نمک در انواع محصولات غذایی از جمله کنسروها، سس ها و پنیر، فراورده های غلات حجیم شده، چیپس و ها باید اصلاح گردد و مردم محصولاتی را در اولویت خرید خود قرار دهند که روی آنها، عبارت کم نمک درج شده باشد.

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 6338

به "مصرف حبوبات با فشار خون شما چه می نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصرف حبوبات با فشار خون شما چه می نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید