پروازهای دو فرودگاه بیروت و قامشلی به زودی از سر گرفته می گردد
به گزارش شیوا مارکت، استانداری استان الحسکه سوریه گفت که به زودی پروازهای خارجی از فرودگاه بیروت به سمت فرودگاه بین المللی قامشلی و برعکس، از سر گرفته می گردد.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از روسیا الیوم، غسان خلیل استاندار استان الحسکه (شمال سوریه) گفت که قرار است به زودی همه مقدمات مربوط به استقبال از اولین پرواز خارجی تا سرانجام امسال میلادی در فرودگاه قامشلی سوریه فراهم گردد.
وی اضافه کرد: ازسرگیری پروازهای دو فرودگاه در راستای پاسخ به مطالبات پناهندگان سوری برای بازگشت به کشورشان انجام می گیرد.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال تلگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال اینستاگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)
استاندار الحسکه با بیان اینکه بازگشایی فرودگاه بین المللی قامشلی با رعایت نکات بهداشی صورت می گیرد، تأکید کرد که در راستای مبارزه با شیوع ویروس کرونا، دستگاه PCR (ویژه کرونا) در داخل سالن فرودگاه نصب شده است.
منبع: خبرگزاری تسنیمتفطن: تفطن: گردشگری، تور لحظه آخری ارزان قیمت، بلیط، ویزا، هتل