یوگی های نپال، مردان مقدس نپالی

به گزارش شیوا مارکت، یوگی ها و ماجرای غلبه شیاطین!

در سفر به نپال و هند، با افراد عارفی روبرو می شوید که تماشای آنها و آشنایی با سبک و سیاق زندگیشان برایتان جالب خواهد بود. این افراد که مرتاض، یوگی و در مذهب هندو سادهو نامیده می شوند خود را از تمامی لذت های جهان محروم می نمایند. یوگی ها مردان مقدسی هستند که برای مبارزه با نفس شان و کنار گذاشتن لذت های دنیوی کوشش می نمایند. یوگی ها در کنار معابد و کوهستان های نپال سرگردانند. یوگی ها استاد مراقبه و عبادت هستند. کمترین امکانات دنیوی را برای زندگی کردن انتخاب می نمایند تا بتوانند به روح خودشان نزدیک تر شوند.

یوگی های نپال، مردان مقدس نپالی

این افراد معتقدند بایستی به شش شیطان درونی خود پیروز شوند: شهوت، خشم، آرزو، مادیات، غرور و حسد. آنها تمامی زندگی خود را صرف عبادت و ریاضت کشیدن می نمایند و به قدری در مقابل امیال خود مقاومت می نمایند تا آن را در خود از بین ببرند. برای مثال آنها از جنس مخالف و ازدواج پرهیز می نمایند تا بر میل جنسی خود غالب شوند.

ظاهر یوگی ها چطور است؟

یوگی ها معمولا برهنه و یا با یک تکه لباس کهنه دیده می شوند، گاهی هم با ترکیبی از رنگ های خاکستری، قرمز، سفید و زرد صورت و بدن خورد را رنگ آمیزی می نمایند تا حالات روحی و معنوی خود را بیان نمایند. یوگی هایی که پیرو شیوا هستند نمادهای او را حمل می نمایند مانند گردنبندی که دانه های مخصوصی به نام رودراکشا تهیه شده است. رودراکشا در آین هندو دانه مقدس است و از آن تسبیح درست می نمایند. علاوه بر گردنبند یا تسبیح یک طبل کوچک دارند و یک نیزه سه شاخه که به آن تریسول می گویند. بعضی یوگی ها یک صدف حلزونی هم با خود حمل می نمایند و معتقدند نمادی از اقیانوس هاست. اگر می بینید بعضی از آنها خاکستری رنگ هستند علتش این است در آیین شیوا یوگی ها خود را با خاکستر می پوشانند.

آیین خاص یوگی ها:

یک چیز جالب در خصوص مرتاض های نپال و هند این است که در طول زندگی خود عهدهای خاصی می بندند. مثلا از یکی پای خود استفاده ننمایند و یا دستشان را برای ماه ها در هوا نگه دارند. همین عهدها و رفتارها برای بسیاری از گردشگران عجیب و جالب به نظر می رسد.

یوگی هایی که نامشان آگهوری (Aghori) است بسیار عجیب و غریبند. بعضی در نپال معتقدند این مرتاض ها از مرده های انسان تغذیه می نمایند. زمانی که مرده ای دفن می گردد و خاک آنجا کرم می گذارد، این مرتاض ها به سراغش می آیند از آن کرم ها تغذیه می نمایند! از نظر ظاهری معمولا آگهوری ها(Aghori) لباس سیاه یا تیره به تن دارند.

یوگی های نپال بیشتر کجا هستند؟

در غارهای کوه های هیمالیا مرتاض های زیادی زندگی می نمایند و مشغول ریاضت کشیدن هستند. چرا که این کوه ها برای هندوها مقدس هستند و معتقدند خدای اصلی هندوها شیوا در آن زندگی می نماید. زندگی کردن در این منطقه آنها را در برابر آب و هوای سرد و سخت بسیار مقاوم نموده است. البته بعضی از آنها در معابد نپال مشغول زندگی هستند و اگر به نپال سفر کنید در مقابل معابد مشهور این کشور می توانید چندتایی یوگی نپالی را ببینید مثلا در معبد پشوپتیناس فرقه های مختلفی از یوگی ها زندگی می نمایند. یوگی ها از جاذبه های نپال به شمار می آیند. اگر خوش شانس باشید و در زمان فستیوال شیوا راتری یکی از جشنواره های نپال، خود را به معبد پشوپتیناس برسانید می توانید کلی یوگی ببینید که برای انجام مراسم و پیروی از شیوا (یکی از خدایان مرتاض ها) خود را به معبد رسانده اند.

پیروان شیوا، یوگین را که استاد برجسته است و برترین پیرو شیوا بوده، بسیار مقدس می دانند. پیروان شیوا معتقدند استاد بزرگ یوگی ها که مهارت خاصی در مراقبه دارد سالهاست نوک کوه هیمالیا بی حرکت مانده و جریان رود گنگ از رشد موهای یوگین است!

یوگی ها هم به تقلید از بزرگانشان معمولا حیاتی انفرادی دارند، در کوه و دشت رندگی می نمایند، اکثر مواقع مانند کولی ها در حال جا به جایی هستند، صدقه قبول می نمایند و کمترین امکانات را برای زندگی دارند.

مرتاضان نپالی و هندی به دلیل ریاضت های سخت و طولانی که می کشند دارای توانایی های عجییب هستند. بعضی از آنها می توانند پوست و بدنشان را با شمشیر و میخ سوراخ نمایند، به روی آتش راه روند و مدت طولانی را با آب و غذای کم زنده بمانند.

در تور نپال همراه خبرنگاران پیشنهاد می کنیم، زمانی را صرف همنشینی با این افراد کنید و با دریافت عکس یادگاری خاطره ای جالب را رقم بزنید.

beauty-of-life.ir: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: دالاهو
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 10499

به "یوگی های نپال، مردان مقدس نپالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یوگی های نپال، مردان مقدس نپالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید