ایجاد اشتغال و جلوگیری از آسیب های اجتماعی با توانمندسازی مناطق محروم
به گزارش شیوا مارکت، مدیر کل پژوهش های کاربردی معاون پژوهشی دانشگاه تهران گفت: توانمندسازی مناطق محروم علاوه بر حل مشکل اشتغال از بروز بسیاری مسائل اجتماعی جلوگیری می نماید.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، مهدی پور فتح مدیر کل پژوهش های کاربردی معاون پژوهشی دانشگاه تهران در نخستین نشست خبری موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران در سال 98 با موضوع تدوین رویکردهای جدید موسسه در حوزه پژوهشی و فرهنگی کشور، گفت: این دانشگاه 50 هزار دانشجو دارد که 20 هزار نفر از آنها در مقطع ارشد و دکتری تحصیل می نمایند.
وی ادامه داد: اگر این تعداد دانشجو هفته ای 20 ساعت برای پژوهش وقت بگذارند، 24 میلیون نفر ساعت پژوهش انجام می گردد و ارزش میلیارد دلاری خواهد داشت.
مدیرکل پژوهشی و فناوری دانشگاه تهران گفت: اگر این میزان پژوهش را در راستای احتیاجمندی های کشور انجام دهیم، تحولات خوبی را در کشور رقم خواهد زد.
پورفرد توضیح داد: مسأله فضای دیجیتال موضوع مهم روز دانشگاه ها است و مسائل اجتماعی تحت تاثیر این فضا واقع شده است که احتیاج به مطالعات بین رشته ای متعدد در این حوزه داریم.
وی با بیان اینکه باید امروز به موضوع روز فضای دیجیتال و تاثیر ات آن بر اجتماع پرداخته گردد، گفت: تجربه های قبلی نشان داده که در مواردی تصمیماتی گرفته شده که در آینده معضلاتی را به وجود آورده است و برای مثال در دوره ای شاهد مهاجرت های بی رویه بودیم، از این رو حتما باید در کنار کار فنی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی هم انجام گردد.
مدیرکل پژوهشی و فناوری دانشگاه تهران توانمندسازی مناطق محروم را یکی از اقدامات موثر اجتماعی و فرهنگی بیان کرد و گفت: با توانمندسازی مناطق محروم، علاوه بر حل مشکل اقتصاد از بسیاری مسائل هم کاسته می گردد.
پورفرد گفت: موسسات پژوهشی مکمل دانشگاه ها هستند و امیدواریم این موسسه دوباره به موسسه ای اثربخش در حل مسائل اجتماعی و فرهنگی تبدیل گردد و صندلی خود را به دست آورد.
منبع: خبرگزاری فارسsloblag.com: مجله سلو بلاگ: مجله تفریحی سرگرمی خبری سلو