جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب
به گزارش شیوا مارکت، خبرنگاران/خراسان شمالی مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: مصرف لبنیات وقتی موثر است که از انواع کم چرب آن استفاده گردد چرا که جذب کلسیم لبنیات پرچرب پایین تر بوده و موجب کاهش یافتن جذب کلسیم می گردد.

نسرین علیزاده در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: مصرف لبنیات به خصوص شیر و ویتامین D در حفظ سلامت استخوان ها تاثیرگذار است.
وی مطرح نمود: ویتامین D، ویتامینی محلول در چربی است و برای افراد چاق به دلیل این که چربی بدن شان زیاد است، این ویتامین در چربی ها گیر می افتد و در نتیجه از آن استفاده بهینه نمی گردد و همین مساله فرد را با کمبود ویتامین D روبرو می نماید.
علیزاده اسیدهای چرب و چربی ها را در سلامت استخوان ها تاثیرگذار خواند و گفت: یکی از عوامل ابتلا به پوکی استخوان، مصرف اسیدهای چرب اشباع است.
وی ادامه داد: احتمال بروز پوکی استخوان میان افرادی که روغن های جامد گیاهی و حیوانی به مقدار زیاد مصرف می نمایند، افزایش می یابد.
منبع: خبرگزاری ایسناتور ونیز: تور ونیز: تور ونیز ارزان قیمت، تور ونیز ایتالیا