جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب

به گزارش شیوا مارکت، خبرنگاران/خراسان شمالی مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: مصرف لبنیات وقتی موثر است که از انواع کم چرب آن استفاده گردد چرا که جذب کلسیم لبنیات پرچرب پایین تر بوده و موجب کاهش یافتن جذب کلسیم می گردد.

جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب

نسرین علیزاده در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: مصرف لبنیات به خصوص شیر و ویتامین D در حفظ سلامت استخوان ها تاثیرگذار است.

وی مطرح نمود: ویتامین D، ویتامینی محلول در چربی است و برای افراد چاق به دلیل این که چربی بدن شان زیاد است، این ویتامین در چربی ها گیر می افتد و در نتیجه از آن استفاده بهینه نمی گردد و همین مساله فرد را با کمبود ویتامین D روبرو می نماید.

علیزاده اسیدهای چرب و چربی ها را در سلامت استخوان ها تاثیرگذار خواند و گفت: یکی از عوامل ابتلا به پوکی استخوان، مصرف اسیدهای چرب اشباع است.

وی ادامه داد: احتمال بروز پوکی استخوان میان افرادی که روغن های جامد گیاهی و حیوانی به مقدار زیاد مصرف می نمایند، افزایش می یابد.

تور ونیز: تور ونیز: تور ونیز ارزان قیمت، تور ونیز ایتالیا

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 24762

به "جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید