خسارت 60 هزار میلیارد ریالی کرونا به هتلداران
به گزارش شیوا مارکت، رئیس جامعه هتلداران ایران گفت: هتلداران استان های مختلف کشور در چهار ماه گذشته و در پی شیوع بیماری کرونا 60 هزار میلیارد ریال خسارت دیدند.
به گزارش ایرنا، جمشید حمزه زاده روز جمعه در گردهمایی هیات مدیره جامعه هتلداران استان های مختلف کشور در بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی، خسارت کرونا به صنعت گردشگری و به خصوص هتلداری ایران را خیلی عمیق خواند و گفت: هنوز هم با وجود اعلام آغاز فعالیت هتل ها و مراکز اقامتی، خسارت کرونا به این بخش از صنعت گردشگری ادامه دارد.
وی آسیب و زیان صنعت گردشگری کشور با شیوع بیماری کرونا در چهار ماه گذشته را خسارتی 100 درصدی خاطرنشان کرد و افزود: بخشی از این ضرر و زیان باید از طرف دولت تامین و جبران شود.
رئیس جامعه هتلداران ایران، خواستار همدلی و همراهی دولت با سرمایه گذاران زیان دیده صنعت گردشگری به خصوص جامعه هتلداران شد و افزود: بخش خصوصی صنعت گردشگری باید بتواند در شرایط پساکرونا به ارائه خدمات بپردازد.
وی در ادامه با اشاره به پیشتازی جامعه هتلداری استان اردبیل در زمینه استانداردسازی مراکز اقامتی، آموزش کارکنان و ارائه دهندگان خدمات و نیز سرمایه گذاری در بخش اقامتی صنعت گردشگری، اقدام به احداث هتل های پنج ستاره در اردبیل را گامی بزرگ در تامین زیرساخت های گردشگری در این استان ذکر کرد.
حمزه زاده وجود همه جاذبه های فرهنگی، تاریخی و طبیعی گردشگری در استان اردبیل را در کنار مجموعه چشمه های آبگرم و معدنی و نیز پل های معلق و پیست های اسکی، ظرفیتی بالا برای جذب گردشگر خارجی و داخلی دانست و خواستار در اولویت قرار دریافت بخش گردشگری در برنامه های راهبردی توسعه استان اردبیل شد.
مدیرکل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به تاثیر عمیق و خسارت بار شیوع کرونا بر صنعت گردشگری این استان گفت: علاوه بر تعطیلی واحد های مالی مرتبط با گردشگری، برخی از شهر های استان از جمله سرعین در پی شوع کرونا در چند ماه گذشته به حالت تعطیل درآمده است.
نادر فلاحی افزود: با وجود کرونا، اقدامات برای تامین زیرساخت های گردشگری استان اردبیل تعطیل نشده و هم اکنون چندین پل معلق، پیست اسکی و کمربند گردشگری سبلان به همراه چند هتل پنج ستاره در حال احداث است.
وی بیان نمود: امسال با تامین اعتبار 500 میلیارد ریالی، کمربند گردشگری سرعین ـ سردابه ـ قوتورسویی ـ شابیل در دامنه شرقی و شمالی سبلان احداث می شود که با بهره برداری از آن، در راستا 45 دقیقه ای مناظر بدیعی در دامنه سبلان در دسترس گردشگران طبیعت استان قرار خواهد گرفت.
مدیرکل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی استان اردبیل همچنین با اشاره به بهره برداری از 2 واحد پل معلق کم نظیر در استان و آغاز اقدامات اجرایی برای احداث 2 پل دیگر در خلخال و سرعین گفت: این استان هم اکنون به قطب پل های معلق تبدیل شده است.
وی از فعالیت 220 واحد اقامتی در استان اردبیل خبر داد و گفت: فعالیت این مراکز اقامتی منوط به فصول و ماه های خاص بود که با اجرای جشنواره زمستان بیدار، گامی اساسی برای همه فصلی شدن گردشگری استان برداشته شد.
فلاحی افزود: در کنار احداث هتل ها و مراکز اقامتی مورد نیاز برای رونق گردشگری زمستانی، احداث پیست اسکی نیز در اولویت استان قرار گرفته و تا پایان امسال، با تکمیل پیست اسکی شابیل مشگین شهر، اوجور سرعین و ازناو خلخال، تعداد پیست های اسکی استان اردبیل به پنج واحد افزایش می یابد.
وی وجود 110 چشمه آب گرم و آب معدنی در استان اردبیل را ظرفیتی کم نظیر برای جذب گردشگران سلامت عنوان کرد و گفت: بعد از عادی شدن شرایط و فروکش کردن بیماری کرونا، صنعت گردشگری استان اردبیل رونق بیشتری خواهد گرفت.
رئیس جامعه هتلداران استان اردبیل نیز در این گردهمایی با اشاره به آغاز فعالیت مراکز اقامتی استان بر اساس پروتکل های بهداشتی گفت: با این حال، کرونا اقتصاد صنعت گردشگری به خصوص فعالیت واحد های اقامتی استان را تحت الشعاع قرار داده و به شدت به این بخش آسیب و زیان مالی وارد کرده است.
جعفر بذری ادامه داد: حل مسائل به وجود آمده در پی شیوع کرونا نیازمند تعامل و همکاری مثبت متولی بخش و دولت و نیز همکاری بخش خصوصی است و جامعه هتلداران استان اردبیل آماده هر گونه همکاری با متولیان این بخش در سایر استان های کشور است.
منبع: فراروbanima.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما