دمیرال بازی با فرنس واروش و بنونتو را از دست داد
به گزارش شیوا مارکت، مدافع ترکیه ای تیم فوتبال یوونتوس در دو بازی پیش روی این تیم به دلیل مصدویت غایب خواهد بود.

به گزارش خبرنگاران، مریح دمیرال که در جریان فزونی 2 بر صفر شنبه شب یوونتوس مقابل کالیاری در هفته هشتم سری A ایتالیا دچار مصدومیت عضلانی شد، دو بازی پیش روی این تیم را از دست خواهد داد.
باشگاه یوونتوس بعدازظهر امروز (دوشنبه) با انتشار بیانیه ای بیان کرد این مدافع ترکیه ای از ناحیه عضله ایلیاکوس پای راست خود دچار کشیدگی شده و تقریباً 10 روز احتیاج به ریکاوری دارد.
یوونتوس اطلاع داد دمیرال 22 ساله به این ترتیب بازی با فرنس واروش مجارستان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا و تقابل با بنونتو در سری A ایتالیا را از دست خواهد داد.
یوونتوس احتمال حضور این مدافع ترکیه ای در بازی با دیناموکیف اوکراین در تاریخ دوم دسامبر (12 آذر) را نیز مورد آنالیز قرار خواهد داد.
در حال حاضر لئوناردو بونوچی و جورجو کیه لینی هم مصدوم هستند که این کار پیرلو را برای سامان دادن به خط دفاعی یوونتوس سخت تر از گذشته می نماید.
منبع: خبرگزاری تسنیممجله واحدی: مجله واحدی: مجله گردشگری و مسافرتی