رفتار خاک به طور لحظه ای پایش می گردد

به گزارش شیوا مارکت، شهردار منطقه17 با اعلام تخلیه خاک حداقل 700کامیون تا عصر روز دوشنبه در میدان مقدم گفت: در تلاشیم تا گود میدان مقدم به سرعت ایمن سازی شده و با بهره گیری از توان تخصصی مشاوران ژئوتکنیک و ابزارآلات دقیق مهندسی رفتار خاک در املاک مجاور گود به طور لحظه ای پایش و رصد می گردد تا کوچکترین تحرکات احتمالی قابل پیش بینی و کنترل باشد.

رفتار خاک به طور لحظه ای پایش می گردد

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 17 تهران، لطفی با اشاره به رخداد اجرا شده گفت: با هوشیاری عوامل شهرداری و آتش نشانی در شب حادثه(پنجشنبه شب) و تخلیه به موقع ساختمانهای نا ایمن، از بروز یک فاجعه انسانی جلوگیری شد.چون پیش بینی شده بود با حضور ساکنان در ساختمانهای ناایمن و خطر ریزش آوار، حداقل 25نفر از ساکنان و 20نفر از کارگران ساکن در اسکان کارگری کارگاه دچار حادثه شده و بیشتر از 30واحد صنفی و ساختمانی آسیب ببینند که خوشبختانه با این اقدام به موقع و تخلیه اضطراری ساکنین و اسکان آنها در سوله مدیریت بحران از این حادثه پیشگیری شد. پس از آن نیز که متاسفانه دوتن از همشهریان در ریزش دوم و با بی احتیاطی به کام مرگ فرورفتند تمامی کوششها بر پیشگیری از حادثه های بیشتر و کنترل شرایط معطوف شد.

شهردار منطقه17 با تقدیر از همکاری ارکان مختلف معاونت خدمات شهری شهرداری تهران گفت: مطابق با برآورد مهندسین و مشاورین ژئوتکنیک بالغ بر 2500کامیون خاک برای مقاوم سازی جداره های خاکی مورد احتیاج است که با کوشش شبانه روزی همه همکاران از سطح تهران عظیم این میزان خاک به گود میدان مقدم آورده شده و با نظر تخصصی مشاورین از ضلع شرقی به گود سرازیر می گردد.

او با اشاره به دلایل انتخاب این شیوه گفت: بر اساس نظر تخصصی گروه مشاور ژئوتکنیک و شرایط و پیچیدگی های فنی و محیطی در گود، از مجموع گزینه های فنی و اجرایی، گزینه خاک ریزی جهت پشته سازی و پایدارسازی جداره های پرخطر به منطقه پیشنهاد شد که برای اجرای آن کلیه امکانات شهرداری منطقه17به همراه سازمان مدیریت پسماند و معاونت خدمات شهری شهرداری تهران به میدان آمده و هم اکنون این فرایند در حال اجرا است.

لطفی با اشاره به رصد دائم محدوده عملیاتی گفت: در طول شبانه روز به صورت لحظه ای و توسط مشاوران ژئوتکنیک و متخصصین معماری و شهرسازی رفتار خاک و حرکات احتمالی در محدوده عملیاتی رصد و پایش می گردد تا هرگونه تحرک و جابجایی احتمالی در ضلع جنوبی و غربی رصد گردد. مانیتورینگ و رصد املاک هم توسط دوربین های نقشه برداری به طور لحظه ای رصد می گردد تا شرایط ایمن در محدوده عملیاتی پایدار گردد.

کالارنا: کالارنا | تا حالا از ارزانترین فروشگاه اینترنتی خرید کردید؟

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 24120

به "رفتار خاک به طور لحظه ای پایش می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رفتار خاک به طور لحظه ای پایش می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید