روشی ساده که ریسک سرطان پوست را کاهش می دهد

به گزارش شیوا مارکت، محققان آمریکایی در یک پژوهش جدید دریافتند مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین آ، ریسک ابتلا به سرطان پوست را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

روشی ساده که ریسک سرطان پوست را کاهش می دهد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از دیلی میل، نتایج یک آنالیز جدید نشان می دهد افرادی که مواد غذایی سرشار از ویتامین آ مصرف می نمایند، ریسک بروز سرطان پوست را در خود کاهش می دهند.

مطالعه محققان دانشگاه براون بیانگر آن است، مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین آ به میزان قابل توجهی در برطرف ریسک سرطان پست تأثیرگذار است و سلامت افراد را در برابر این بیماری تضمین می نماید.

براساس اعلام دانشمندان، روغن جگر ماهی، هویج، پنیر، زرده، تخم مرغ، کره تازه، جعفری، کدو، اسفناج، کاهو، شاهی، خربزه، گیلاس، موز، خرما، هلو و پرتقال حاوی مقادیر زیادی از ویتامین آ هستند.

پژوهشگران آمریکایی تأکید می نمایند، مصرف مکمل های ویتامین آ در کاهش خطر سرطان پوست تأثیری ندارد و افراد باید به وسیله مواد غذایی و سبزیجات آن را دریافت نمایند.

براساس یک مطالعه جدید از دانشگاه براون، نه تنها خوردن مقدار زیادی از این مواد غذایی به افراد اطمینان می دهد که بدن به طور مداوم سلول های جدید پوستی فراوری می نماید، بلکه ممکن است از اثرات ایجاد نماینده نور در اشعه ماوراء بنفش محافظت کند.

انتهای پیغام/

tafreh.ir: طفره: مجله سرگرمی، تفریحی و گردشگری

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 27 دی 1400 بروزرسانی: 27 دی 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 8439

به "روشی ساده که ریسک سرطان پوست را کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روشی ساده که ریسک سرطان پوست را کاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید