زوج جدید سینمای ایران در فیلم سینمایی تارا
به گزارش شیوا مارکت، تهران (پانا)- کاوه قهرمان با فیلم سینمایی تارا به تهیه کنندگی سیدغلامرضا موسوی در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد که در بخش فیلم اولی ها مورد قضاوت و داوری قرار می گیرد.
فیلم سینمایی تارا به کارگردانی کاوه قهرمان و تهیه نمایندگی سیدغلامرضا موسوی طی دو مرحله فیلمبرداری شد. بخش اول به علت فصل، در زمستان شروع ولی هم زمان با شیوع کرونا، فیلمبرداری تعطیل شد. بخش دوم، بعد از صدور مجوز برای فیلم های سینمایی توسط سازمان سینمایی کشور در خردادماه شروع شد.
از کارگردان فیلم سینمایی تارا چه می دانیم؟
او دانش آموخته رشته هنر از دانشگاه هنر تهران است و همچنین فیلمسازی را در آموزشگاه فیلم آسیا در پوسان کره جنوبی پشت سرگذاشته است. قهرمان در دهه 80 وارد فضای فیلمسازی شد و طی این سال ها 28 فیلم کوتاه داستانی، مستند و تجربی را در کارنامه خود به ثبت رسانده است و به واسطه این آثار در جشنواره های معتبر داخلی و خارجی حضور یافته است. او علاوه بر این به عنوان مدرس در انجمن سینمای جوان و دانشگاه سوره مشغول فعالیت است و بارها به عنوان داور در جشنواره های مختلفی چون فیلم کوتاه تهران، جشن مستقل فیلم کوتاه ایران شرکت داشته است.
تمام چیزهایی که جایشان خالی است، معمای شخصی، مونولوگ، دوردست، پروانه خیال، لباس ایرانی، کودتای 28 مرداد، تاریخ، ما، بیهقی از جمله آثار کوتاه و مستند او هستند.
کاوه قهرمان
تارا درباره چیست؟
قهرمان درباره موضوع این فیلم سینمایی گفته است، تارا یک فیلم ملودرام، که پی رنگ آن احساسی و متقدم بر شخصیت پردازی است. شخصیت ها، شخصیت های ساده ای هستند که یا خیلی خوب اند یا خیلی بد و بیشتر از زبان اغراق آمیز استفاده می نمایند. این فیلم از لحاظ فرمی متفاوت و سه نوع از زندگی یک زوج را با نام تارا و بهرام به تصویر کشیده است. تارا بیشتر یک اثر حسی و درونی است که کشمکش های عاطفی اغراق آمیز، نقطه اوج هیجان انگیز و توجه بیشتر به حادثه سازی و تنش است.
در تارا چه کسانی را خواهیم دید؟
رعنا آزادی ور، مهدی پاکدل، سروش صحت، نازنین فراهانی، مجید نوروزی، معصومه بیگی، مهدی عظیم زاده، سعید آجرلو، مهلا عرب بازیگران این فیلم هستند.
تارا، داستان زندگی یک زوج در سه مقطع متفاوت است که همچون رویایی آشفته در هم تنیده اند، رویای زنی که در خوابش خود را زنی دیگر می بیند. کاوه قهرمان فارغ التحصیل دانشگاه هنر با مدرک کارشناسی ارشد است. او فیلمسازی را از سال 1380 با ساخت فیلم کوتاه شروع کرد و تا به حال 28 فیلم کوتاه داستانی، تجربی و مستند ساخته است و تارا نخستین فیلم بلند سینمایی اوست.
منصور / آفتاب نیمه شب/ آهنگ دو نفره/ ابلق/ بابا سیبیلو/ بیآبان / بچه های طوفان/ آهو / حرف آخر
منبع: خبرگزاری پانادور زمین: مجله سفر و گردشگری دور زمین