شکایت نامزد خاشقجی از محمد بن سلمان
به گزارش شیوا مارکت، نامزد جمال خاشقجی رسما از ولیعهد عربستان سعودی و تمامی مقاماتی که در قتل این منتقد ریاض نقش داشته اند شکایت کرد.

به گزارش ، خدیجه چنگیز از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان به دلیل قتل جمال خاشقجی شکایت کرد.
نامزد خاشقجی به همراه نهاد حقوق بشری دموکراسی برای دنیا عرب شکایتی را علیه محمد بن سلمان و 20 نفر از مقامات عربستان سعوی تنظیم نموده است.
این شکایت در دادگاه اداری کلمبیا در واشنگتن تنظیم شده و در آن ولیعهد عربستان سعودی به صدور دستور ربودن، شکنجه، قتل و مثله کردن جسد خاشقجی شد.
- گزارشگر ویژه سازمان ملل: شواهد موجود برای ارتباط بن سلمان با قتل خاشقجی کافی نیست
دو وکیل به نمایندگی از سوی خدیجه چنگیز و نهاد حقوق بشری دموکراسی برای دنیا عرب این شکایت را تنظیم نموده اند و در آن درخواست غرامت و خسارت های مدنی لازم شده است.
جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی در 2 اکتبر 2018 در کنسولگری این کشور به طرز وحشتناکی کشته شد و پس از 18 روز از وقوع جنایت و انتشار تصاویر و فیلم هایی از حضور افراد نزدیک به ولیعهد عربستان، ریاض اعلام نمود که این قتل به علت مشاجره به وقوع پیوسته است.
دادگاه عربستان سعودی در 7 اکتبر سال جاری حکم نهایی مجرمان این جنایت را صادر و متهمان اصلی را به بهانه های واهی تبرئه کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانتور مالزی: تور مالزی | تور مالزی ارزان، تور لحظه آخری مالزی، تور مالزی نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان مالزی را از ما بخواهید.