طرز تهیه کاپ کیک آلبالو با خامه فرم گرفته برای تزیین
به گزارش شیوا مارکت، کیک آلبالو اگر در مقیاس کوچک و در کپسول های غذایی درست گردد، کاپ کیک آلبالو یا مافین نام میگیرد. کاپ کیک آلبالویی بسیار شکیل و خوشمزه و مناسب مهمانی های شماست. در این مطلب با طرز تهیه کاپ کیک آلبالوی خانگی با ما همراه باشید.
طرز تهیه کاپ کیک آلبالو
مواد لازم | |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | 1 پیمانه |
وانیل | 1/4 قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
روغن | 1/2 پیمانه |
شیر | 1/4 پیمانه |
شکر | 1/2 پیمانه |
آلبالو | به مقدار لازم |
لیمو ترش | 1 عدد |
مراحل تهیه کاپ کیک آلبالویی
- قبل از آغاز کار فر رو با دمای 160 درجه روشن کنید.
- زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و خوب هم بزنید تا سفید به شکل خامه فرم گرفته درآید.
- آرد و وانیل و بیکینگ پودر را باهم مخلوط نموده و الک کنید. به زرده زده شده روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
- سپس ترکیب آرد را به آنها بیفزایید. و با لیسک یا قاشق چوبی هم بزنید.و سفیده تخم مرغ را طی 2-3 مرحله به مواد اضافه کنید
- یک لیموترش تازه را آب گرفته و با مخلوط کیک ترکیب کنید.پوست لیمو ترش را با رنده ریز رنده نموده و اضافه کنید.قالب کاپ کیک رو چرب کنید و مقداری آرد بپاشید.
- مواد کیک رو در قالب بریزید و وسط آن یک آلبالو که هسته رو جدا کردید قرار بدید و تکه های خورد شده آلبالو رو در اطراف آن بزارید و با نوک یک چاقو کمی در خمیر فرو کنید و روی انها رو بپوشونید. به مدت 20-25 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی بشن.
سایر نکات در خصوص درست کردن کاپ کیک آلبالو
- می توانید آلبالو ها رو یه مقدار آردی کنید که توی خمیر ته نشین نشن.
- زمان قرار دریافت در فر به فرتون هم بستگی داره
- تا 15 دقیقه اول فر رو باز نکنید و بعد از آن اگر ظاهرش پخته بود با فرو کردن یک خلال دندان تستش کنید.
- این مواد برای 12 عدد کاپ کیک کوچولو هست.
طرز تهیه خامه فرم گرفته برای تزیین مافین آلبالو
مواد لازم:
- خامه صبحانه: 1 پیمانه
- پودر قند یا شکر دانه ریز: 1 تا 2 قاشق غذا خوری
خامه را با پودر قند یا شکر مخلوط کنید و به مدت 5 تا 6 ساعت در فریزر بگذارید . بعد از گذشتن این زمان مخلوط را از فریزر در بیاورید و بعد از کمی که نرم تر شد آن را با همزن برقی حدود یک ربع هم بزنید تا خامه خوب فرم بگیرد.طوری که اگر با قاشق مقداری از آن را برداشتیم و در ظرف دیگری ریختیم به همان شکل باقی بماند.البته اگر خامه را بیشتر از حد هم بزنید تبدیل به کره خواهد شد.سعی کنید محیطی را که در آن خامه را درست میکنید خنک باشد.
سخن آخر
آلبالو از میوه های تابستانی بوده و حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که ملاتونین موجود در آن به خواب راحت شما یاری می نماید. این میوه ترش مزه و پرخاصیت در تهیه خوارکی های زیادی همچون شربت آلبالو، کمپوت آلبالو، لواشک آلبالو، مربای آلبالو، ترشی آلبالو و … مورد استفاده قرار می گیرد. کاپ کیک آلبالو نیز نوعی کیک آلبالویی در سایز و اندازه استاندارد بوده، که مناسب برای صبحانه و دسر است.
شما با چه دستوری این کاپ کیک خوشمزه را درست می کنید؟ نباید فراموش کنید که می توانید سوالات و پیشنهادات خود را در پایین همین صفحه با کارشناسان ما در میان بگذارید.
منبع: مجله انگیزهطفره: طفره: مجله سرگرمی، تفریحی و گردشگری