طرز تهیه کیک ژله و تزیین آن

به گزارش شیوا مارکت، کیک ژله ای ترکیبی ساده از آرد، تخم مرغ و پودر ژله است که به لطف وجود پودر ژله رنگ زیبایی خواهد داشت. در این مطلب طرز تهیه این کیک و نکاتی برای بهبود پف کردن آن توضیح داده می گردد.

طرز تهیه کیک ژله و تزیین آن

خبرنگاران | سرویس آشپزی - اگر به فکر تهیه کیکی ساده و در عین حال خوشمزه هستید که همه از میل کردن آن لذت ببرند، کیک ژله ای را در صدر فهرست خود قرار دهید. این کیک به سادگی تهیه شده و مواد اولیه آن نیز اغلب اوقات در منازل یافت می گردد؛ در عین حال طعم آن بسیار لذیذ و خوشمزه خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه کیک ژله ای

به منظور تهیه این کیک به یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر ذکر شده است، احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
تخم مرغ2 عدد عظیم
شکر140 گرم
آب ولرم80 میلی لیتر
آرد150 گرم
روغن مایع70 گرم
نمکیک هشتم قاشق چایخوری
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
پودر ژله50 گرم

چند نکته:

  • حتما از روغن بهره ببرید و آن را با کره جایگزین نکنید. استفاده از روغن در کیک ماندگاری آن را بیشتری خواهد نمود.
  • بسته به سلیقه خودتان می توانید از طعم پودر ژله بهره ببرید.

  • در صورت تمایل می توانید علاوه بر وانیل از یک طعم دهنده دیگر مانند اسانس بهارنارنج نیز بهره ببرید.

طرز تهیه کیک ژله ای

  1. شکر و روغن را مخلوط کنید. باید تا حدی بهم بزنید که دانه های شکر کاملا یک دست شوند.

  2. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از یکدیگر جدا کنید.
  3. با استفاده از همزن آنقدر سفیده ها را بزنید که کاملا پف کند و سفید گردد. زمانی که سفیده از ظرف نریزد، آماده است.

  4. زرده تخم مرغ ها را یکی یکی به شکر و روغن اضافه نموده و بهم بزنید تا جایی که مایه کش بیاید.

  5. وانیل را به مایه کیک اضافه کنید.
  6. آرد را سه مرتبه الک کنید تا هوا میان ذرات آن جریان پیدا کند و باعث گردد کیک بهتر پف کند.
  7. سپس بکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه کنید.
  8. اکنون آرد را به مایه کیک اضافه نموده و به آرامی بهم بزنید.
  9. سفیده را نیز به مایه کیک اضافه کنید.
  10. ژله را در آب ولرمی که داشتید حل کنید و پس از آنکه حرارت آب از بین رفت، آن را به مایه کیک بیفزایید و اندکی بهم بزنید تا پخش گردد.
  11. یک قالب کیک با اندازه مناسب را چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید.
  12. کیک ژله ای را به مدت 30 دقیقه در فری که از چند دقیقه قبل با حرارت 180 درجه گرم نموده اید، قرار دهید. در خاتمه این مدت یک چنگال در کیک فرو ببرید، اگر کیک به چنگال نچسبید آماده است، در غیراینصورت یک ربع دیگر کیک را در فر قرار دهید تا بپزد و به چنگال نچسبد.

کیک آماده است و می توانید آن را در ظرف مناسب قرار داده و سرو کنید. هنگامی که این کیک را برش می زنید، رنگ زیبایی دارد و بسیار جذاب خواهد بود.

چند نکته:

  • حتما فر را از قبل گرم کنید.
  • مواد اولیه لازم برای تهیه کیک را اندازه گیری نموده و آماده بگذارید تا مایه کیک زمان زیاد در دمای محیط باقی نماند.
  • یکی از موارد حائز اهمیت در پف نکردن کیک، بهم زدن زیاد از حد آن پس از افزودن آرد و سفیده تخم مرغ است. زمانی که آرد و سفیده را به مایه کیک اضافه کردید، نباید زیاد آن را بهم بزنید تا پف کیک از بین نرود. توجه داشته باشید که پس از اضافه کردن آرد و سفیده تخم مرغ به مایه کیک، به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید.
  • حتما قالب را ابتدا چرب کنید، علاوه بر کف قالب دیواره های آن را نیز چرب نمایید.

  • قبل از آنکه مدت زمان پخت کیک به اتمام برسد، درب فر را بازنکنید، زیرا حرارت فر به یکباره افت می نماید و پف آن کم خواهد شد.

  • مایه کیک را وسط قالب بریزید تا به طور یکنواخت در قالب پخش گردد. قالب را به آرامی سه مرتبه تکان دهید تا ارتفاع مایه کیک در تمام قالب یکنواخت باشد.

این کیک به سادگی تهیه می گردد و برای تزیین آن نیز می توانید از تکه های میوه با طعمی مشابه پودر ژله ای که در مایه کیک بکار بردید، بهره ببرید. همچنین می توانید از مقداری شکر آسیاب شده نیز برای تزیین کیک بهره ببرید. اگر به خامه علاقه دارید، با مقداری خامی فرم گرفته روی کیک را تزیین کنید.

کیک ژله ای گزینه مناسبی برای میان وعده و دسر است که تقریبا همه از میل کردن آن لذت می برند. این کیک ساده همراه با چایی می تواند یک وعده مناسب برای زمانی که سر کار هستید، باشد. علاوه بر این طعم ژله در کیک باعث می گردد که بچه ها آن را بسیار دوست داشته باشند، بنابراین اگر به فکر فراهم کردن خوراکی سالمی برای مدرسه فرزندانتان هستید، این کیک ایده خوبی خواهد بود، زیرا علاوه بر سالم بودن، از خواص ژله نیز برخوردار است.

خیمه نیوز: خیمه نیوز، با مجله اخبار شامگاهی خیمه نیوز همراه شوید.

منبع: setare.com
انتشار: 19 مرداد 1400 بروزرسانی: 19 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 27900

به "طرز تهیه کیک ژله و تزیین آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک ژله و تزیین آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید