غذاهای سنتی کشور چین کدام است؟

به گزارش شیوا مارکت، معمولاً اسم غذاهای چینی که آورده می گردد، اولین تصویری که به ذهن افراد می آید مجموعه ای از غذاهای غیر معمول و عجیب است. این موضوع، گردشگرانی که مزاجشان زیاد با این نوع غذاها سازگار نیست را نگران می نماید. در ادامه با 10 مورد از غذاهای سنتی چین آشنا می شوید که خیلی هم عادی هستند و نگرانی تان راجع به غذا را رفع می نمایند.

غذاهای سنتی کشور چین کدام است؟

1. پاستا اسفناج

شهر شیان (Xian) در چین، بیشتر به خاطر رشته هایش معروف است و هر کدام از رستوران ها، روش خاص خودشان را برای پخت این غذا، یعنی پاستا اسفناج (Spinach Noodles) دارند. رشته های این غذا از اسفناج درست می شوند و رویش را با موادی مثل تخم مرغ، سیب زمینی، هویج، فلفل و گوشت گاو پر می نمایند و سس قرمز رنگ تندی هم می ریزند که شبیه سس گوجه است. البته این مواد اجباری نیست؛ پس تعجب نکنید اگر جایی دیدید از مواد دیگری برای روی آن استفاده نموده اند.

2. توفو مخلوط با آلوئه ورا آناناس

این غذا از یک توفوی عظیم تشکیل می گردد و آن را داخل سسی قرار می دهند که از فلفل، روغن، کنجد و ادویه جات دیگر درست می گردد و رویش را با سبزیجات سبز رنگ پر می نمایند. همچنین در ظرفی دیگر، آلوئه ورا و آناناس شیرین می ریزند که ترکیب خوشمزه ای را به وجود می آورد.

3. خورشت گوشت گوسفند

خورشت گوشت گوسفند (Mutton Stew)، غذایی سنتی در شهر شیان به حساب می آید که برای پختش، از گوشت های دیگر نیز می توان استفاده کرد. به جای رشته، از نان فطیر خرد شده در این غذا استفاده می نمایند تا ادویه و طعم خوب غذا را به خودش جذب کند. این غذا با سس فلفل قرمز یا ترشی سیر سرو می گردد.

4. گوشت باربیکیو

شاید بتوان گفت که گوشت باربیکیو، یکی از شناخته شده ترین غذاهای سنتی پرادویه چین به حساب می آید. این غذا را هم می توان در رستوران ها و هم در خیابان های این کشور پیدا کرد. گوشت باربیکیو انواع مختلفی دارد. برای مثال می توان از گوشت گاو، گوسفند، مرغ یا خیلی چیزهای عجیب دیگر برای پخت آن استفاده گردد که چون قرار بود این مقاله، مواردی که اشتها را کور می نمایند را دربرنگیرد، نام آن ها را نمی آوریم!

5. سبزیجات سرد

این غذای سالم از ترکیب توفو، بادام زمینی و سبزیجات گوناگونی از جمله کلم، خیار، لوبیا سبز و ریشه ی لوتوس یا همان نیلوفر آبی درست می گردد و آن را با سس یا چاشنی ماریناد سرو می نمایند. البته ترکیبات آن بنا به سلیقه آشپز رستوران ها ممکن است فرق داشته باشد.

6. دامپلینگ

جیائوزی (jiǎo zi) یا دامپلینگ (Dumpling) نیز یکی از غذاهای سنتی معروف چین به شمار می رود و هواداران زیادی دارد. برای پخت این غذا، خمیر آن را با موادی مثل گوشت و سبزیجات پر می نمایند و به صورت بخارپز یا سرخ شده سرو می گردد. محلی ها، دامپلینگ را قبل از خوردن در سرکه سیاه و سس فلفل قرمز فرو می برند که خوشمزگی آن را چند برابر می نماید.

7. توفو بدبو

توفوی بدبو (Stinky Tofu) همانطور که از اسم آن تعیین است، بوی شدیداً بدی دارد. شاید باورش سخت باشد اما این غذای سنتی بدبو، طعم خوبی می دهد. البته برای خوشمزه کردن آن، انواع و اقسام ادویه ها را به آن اضافه می نمایند؛ اما در نهایت، مزه خوبی پیدا می نماید.

8. ماشی سرخ شده

برنج یا رشته سرخ شده را تقریباً می گردد همه جای جهان پیدا کرد. اما ماشی سرخ شده (Fried Mashi) کمی با آن ها فرق دارد. این غذا که شبیه نوکی (Gnocchi) ایتالیایی است، یک مقدار مزه اش به شیرینی می زند و سبزیجات تُردی که داخل آن می ریزند، در کنار ماشی های نرم آن ترکیب خوشمزه ای را به وجود می آورد.

9. بادمجان شیرین و ترش

اگر از هواداران بادمجان نیستید، باز هم پیشنهاد می کنیم که این غذای چینی را امتحان کنید تا نظرتان عوض گردد؛ زیرا بیشتر مزه ای شیرین و شبیه به گوشت دارد تا سبزیجات! برای پخت این غذا، تکه های بادمجان را درون یک کاسه می ریزند و می توانید آن را با سس فلفل و ماهی میل کنید.

10. رشته گوشت

رشته گوشت (Beef Noodles) را می توانید تقریباً در تمام رستوران های این کشور پیدا کنید. به هر رستورانی که بروید، این غذا را به شکل های مختلف می بینید. بنابراین برایتان تکراری نخواهد شد. اما نوع معمول آن به این صورت است که روی رشته ها را با گوشت گاو چرخ شده و سبزیجات گوناگون پر می نمایند.

tour-canada.ir: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان 99 را با ما تجربه کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 4 آذر 1400 بروزرسانی: 4 آذر 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 22437

به "غذاهای سنتی کشور چین کدام است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای سنتی کشور چین کدام است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید