محمد قاسمی نژاد: داور شهامت اخراج بازیکن تراکتورسازی را نداشت، در لیگ برتر تنهاییم و باید با همه بجنگیم

به گزارش شیوا مارکت، محمد قاسمی نژاد، هافبک تیم فوتبال پدیده شهر خودرو معتقد است که تگ گل تراکتورسازی به این تیم با خطای آنتونی استوکس به ثمر رسید.

محمد قاسمی نژاد: داور شهامت اخراج بازیکن تراکتورسازی را نداشت، در لیگ برتر تنهاییم و باید با همه بجنگیم

محمد قاسمی نژاد در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران، با اشاره به دیدار تیم فوتبال پدیده شهر خودرو مقابل تراکتورسازی که با شکست پدیده همراه شد، گفت: بازی خوبی در تبریز انجام دادیم و به هیچ عنوان مستحق شکست نبودیم. با توجه به شرایطی که در جدول داریم، فقط برای برد به تبریز رفته بودیم و در 20 دقیقه ابتدایی می توانستیم به گل برسیم، اما چند موقعیت خوب را از دست دادیم. در اکثر لحظات بازی نمایش خوبی داشتیم و در نیمه دوم هم می توانستیم گل بزنیم.

وی ادامه داد: حق ما در این بازی دریافت امتیاز بود، اما متأسفانه شکست خوردیم، آن هم روی گلی که خطا بود. در آن صحنه وقتی ضربه کرنر زده شد، آنتونی استوکس دست هایش را روی شانه مسعود ریگی گذاشت و ضربه سر زد، اما داور خطا نگرفت. گل تراکتورسازی به هیچ عنوان درست نبود. ضمناً یاری داور در این بازی به داور گفت که یکی از بازیکنان تراکتورسازی اخراج گردد، اما داور وسط شهامت اخراج بازیکن حریف را نداشت.

هافبک تیم پدیده شهر خودرو در ادامه اضافه کرد: استوکس با مشت به صورت اکبر صادقی زد، اما متأسفانه داور تصمیم درستی نگرفت. ما در لیگ برتر تنها هستیم و باید با همه بجنگیم تا به هدف مان برسیم. متأسفانه در لیگ برتر حق را به حقدار نمی دهند و در بازی با صنعت نفت و پیکان هم دو گل سالم ما مردود اعلام شد. در این بازی در شرایطی شکست خوردیم که از لحاظ فنی نمایش خوبی داشتیم.

قاسمی نژاد در رابطه با قرار دریافت تیمش در رده پنجم و اینکه بعضی معتقدند پدیده شانس قهرمانی در لیگ برتر را از دست داده است، توضیح داد: نباید توقعات از پدیده بالا باشد و همه می دانند در خصوص هزینه، امکانات و بعضی مسائل دیگر چه تفاوت هایی با چهار مدعی دیگر داریم. با این حال در این فصل خودمان را ثابت کردیم و مطمئن باشید تا آخرین هفته برای قهرمانی یا کسب سهمیه می جنگیم. ما همقسم شدیم تا حداقل سهمیه آسیا را بگیریم و طرفداران پدیده را خرسند کنیم.

sloblag.com: مجله سلو بلاگ: مجله تفریحی سرگرمی خبری سلو

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 4202

به "محمد قاسمی نژاد: داور شهامت اخراج بازیکن تراکتورسازی را نداشت، در لیگ برتر تنهاییم و باید با همه بجنگیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محمد قاسمی نژاد: داور شهامت اخراج بازیکن تراکتورسازی را نداشت، در لیگ برتر تنهاییم و باید با همه بجنگیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید