معرفی اقامتگاه های بوم گردی بوشهر در برنامه یه خونه یه دریا

به گزارش شیوا مارکت، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوشهر گفت: اقامتگاه های استان در برنامه خانواده یه خونه یه دریا از شبکه استانی معرفی می شوند.

معرفی اقامتگاه های بوم گردی بوشهر در برنامه یه خونه یه دریا

بهگزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوشهر، محمدحسین ارسطوزاده امروز دوشنبه 2 تیر 99 با اشاره به اینکه تا به امروز دو اقامتگاه پیسو و کردلان به علاقه مندان معرفی شده است، تأکید کرد: معرفی جاذبه ها و شناساندن آن به علاقه مندان یکی از مؤلفه های مهم در رونق گردشگری است و صدا و سیما نقش مهمی در این زمینه دارد.

او اضافه کرد: این برنامه ساعت 10 تا 11 صبح از سیمای استان پخش می گردد و علاوه بر مسائل اجتماعی و فرهنگی، نقاط گردشگری و جاذبه های استان را هم معرفی می نماید.

مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوشهر با اشاره به چشم اندازهای دیدنی اطراف دو اقامتگاه پیسو و کردلان گفت: کلوت های مریخی و شتری، دره دوهزار بندر رستمی، موزه رئیسعلی دلواری، کوه نمک جاشک، ساحل بکر ماسه ای، آبشار خرابده، پل لوله ای و چادرهای عشایری از جاذبه های منحصربه فرد در کنار این اقامتگاه های بوم گردی ها است.

تور فرانسه: تور فرانسه ارزان | تور فرانسه قیمت، تور پاریس، تور پاییز را همراه ما تجربه کنید.

منبع: میراث آریا
انتشار: 10 مهر 1400 بروزرسانی: 10 مهر 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 21068

به "معرفی اقامتگاه های بوم گردی بوشهر در برنامه یه خونه یه دریا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی اقامتگاه های بوم گردی بوشهر در برنامه یه خونه یه دریا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید