هدف 1906 میلیون دلاری صادرات غیرنفتی فارس برای سال جاری

به گزارش شیوا مارکت، خبرنگاران/فارس رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس از هدف گذاری 1906 میلیون دلاری در بخش صادرات کالاهای غیرنفتی این استان در سال 99، اطلاع داد و ابراز امیدواری کرد که شاهد تحقق این هدف با توجه به شیوع کروناویروس باشیم.

هدف 1906 میلیون دلاری صادرات غیرنفتی فارس برای سال جاری

حمیدرضا ایزدی بعدازظهر دوشنبه 19 خرداد در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی فارس، با بیان اینکه صادرات کالاهای غیرنفتی این استان سال 98 نسبت به سال قبل از آن بیش از 16 درصد رشد داشته، افزود: سال 97 صادرات ناخالص استان فارس بیش از یک میلیارد و 364 میلیون دلار بود که در سال 98 به یک میلیارد و 585 میلیون دلار افزایش یافته است.

رئیس سازمان صمت فارس همچنین در مورد صادرات از مبدا گمرکات استان نیز اعلام کرد: صادرات از مبدا گمرکات فارس در سال 98 نزدیک به 40 درصد رشد داشته و از 292 میلیون دلار در سال 97 به بیش از 407 میلیون دلار در سال 98 رسیده است.

ایزدی همچنین گفت: کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی ضمن آنالیز مسائل و مسائل پیش روی تجارت، صادرات، واردات، پایانه های مرزی، گمرکات و ... در ساختار قانون، باید برای حل مسائل با استفاده از پیشنهادات بخش خصوصی راه حل ارائه دهد تا دبیرخانه نیز اجرای مصوبات را بصورت جدی و دقیق پیگیری کند.

او برگزاری دوره های بازاریابی حرفه ای را در معرفی و صادرات محصولات به کشورهای هدف، ضروری دانست و اعلام کرد: واحدهای تولیدی کوچک نیز می توانند با تجمیع تحت عنوان یک شرکت صادر نماینده به امر صادرات محصولات خود مبادرت نمایند.

رئیس سازمان صمت فارس یادآور شد: شمش فولاد، کود اوره، خدمات گردشگری، عصاره شیرین بیان، کنسانتره سرب و روی، میوه وتره بار، حبوبات، مصنوعات پلاستیکی، محصولات شیمیایی، محصولات لبنی، رزین ها، فرش و ... عمده محصولات صادراتی غیرنفتی استان فارس بوده است.

مدیرکل گمرکات استان فارس نیز با ارائه گزارش صادرات کالاهای غیرنفتی و با اشاره به اینکه از اوایل اسفند شاهد بسته شدن مرزهای زمینی و هوایی بودیم، گفت: با توجه به شرایط حاکم بر دنیا، اسفندماه 98 با کاهش 25 درصدی در صادرات غیرنفتی از فارس نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن روبرو بودیم.

رحیمی با بیان اینکه اسفند سال 98 صادرات فارس به 35 میلیون دلار تنزل یافت، اعلام کرد: در فرودین سال جاری با کاهش 2 درصدی میزان صادرات کالاهای غیرنفتی فارس روبرو بودیم؛ حجم صادرات فارس در اردیبهشت سال جاری کاهش نداشته و خرداد ماه هم فرایند رو به رشدی را شاهد هستیم.

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 20631

به "هدف 1906 میلیون دلاری صادرات غیرنفتی فارس برای سال جاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هدف 1906 میلیون دلاری صادرات غیرنفتی فارس برای سال جاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید