چهارمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در بندرعباس افتتاح شد
به گزارش شیوا مارکت، مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان از افتتاح چهارمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در بندرعباس اطلاع داد.

به گزارش خبرنگاران، رضا برومند در جمع خبرنگاران گفت: چهارمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در بندرعباس افتتاح شد.
وی اضافه نمود: نمایشگاه سراسری صنایع دستی کشور به منظور آشنایی عموم مردم با صنایع و هنر های دستی و سنتی دیگر استان ها در محل دائمی نمایشگاه های بندرعباس واقع در سه راه جهانبار برپا است.
مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان اظهار کرد: این نمایشگاه با حضور صنعتگران صنایع دستی از سراسر کشور و استان هرمزگان در 120 غرفه برپا شده است.
وی در سرانجام مطرح نمود: این نمایشگاه به مدت 4 روز تا 12 آذر از ساعت 16 تا 22 برای بازدید علاقه مندان برپا است.
منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 3 اردیبهشت 1398
بروزرسانی: 5 مهر 1399
گردآورنده: shivamarket.ir
شناسه مطلب: 2272
به "چهارمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در بندرعباس افتتاح شد" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "چهارمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در بندرعباس افتتاح شد"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید