چگونه ریسک مرگ های زودرس را کم کنیم؟
به گزارش شیوا مارکت، نتایج یک آنالیز جدید بیانگر آن است که یک تغییر کوچک در رژیم غذایی ریسک مرگ زودرس را کاهش می دهد.
به گزارش، محققان باور دارند، اگر مردم یک وعده از برنامه غذایی خود که حاوی گوشت قرمز است را حذف نمایند و فیله ماهی را جایگزین آن نمایند، دست کم 17 درصد ریسک مرگ زودرس خود را کاهش می دهند.
این پژوهش که توسط محققان دانشگاه هاروارد اجرا شده تأکید می نماید، جایگزین کردن مصرف گوشت قرمز با مقدار کمی از آجیل طی 8 سال خطر مرگ زودرس را دست کم 19 درصد کاهش می دهد.
به همین ترتیب جایگزین کردن مصرف گوشت با سبزیجات این ریسک را 10 درصد، با تخم مرغ 8 درصد و با حبوبات 6 درصد کاهش می دهد.
تیم تحقیقاتی دانشگاه هاروارد در آنالیز های خود دریافتند، کاهش مصرف گوشت و افزایش مصرف ماهی، آجیل، سبزیجات و حبوبات به میزان قابل توجهی به عمر سالم و بدون بیماری افراد می افزاید؛ این در حالیست که مصرف گوشت های فرآوری شده مانند همبرگر و استیک تبعات بیشتری به دنبال دارد.
نتایج این مطالعه که در مجله پزشکی انگلیس منتشر شده عادات غذایی بیش از 81 هزار نفر را تحت آنالیز قرار داده و نشان داده است، یک تعییر کوچک در برنامه غذایی تا چه حد می تواند بر سلامتی افراد تأثیر بگذارد.
منبع: فارس
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانitalyro.ir: تور ونیز: تور ونیز ارزان قیمت، تور ونیز ایتالیا