کند شدن روند گسترش سرطان ریه با مصرف فلفل تند

به گزارش شیوا مارکت، مطالعات جدید نشان داده که ترکیبات موجود در فلفل تند می تواند روند گسترش سرطان ریه را کاهش دهد.

کند شدن روند گسترش سرطان ریه با مصرف فلفل تند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران، مطالعات جدید نشان داده که ترکیب موجود در فلفل تند می تواند به کاهش گسترش سلول های سرطان ریه یاری کند.

براساس گزارش آسیاناژ، امروزه سرطان ریه یکی از اصلی ترین علت های مرگ و میر مردان و زنان است. این بیماری زمانی مرگبار می گردد که سلول های سرطانی در فرایندی به نام متاستاز از بافتی به بافت دیگر منتقل شوند. در سرطان های مختلف، سلول های سرطانی در فرایند متاستاز به مکان های ثانویه مانند مغز، کبد یا استخوان می روند و درمان را دشوارتر می نمایند.

مطالعات جدید نشان داده که ترکیب طبیعی کپسایسین در فلفل تند می تواند درمان جدیدی برای مبارزه با فرایند متاستاز در بیماران مبتلا به سرطان ریه باشد. کپسایسین علت اصلی تند بودن فلفل ها است.

طبق این گزارش، آزمایش های بیشتر نشان داد که کپسایسین، با جلوگیری از فعالیت پروتئین Src فرایند متاستاز سرطان ریه را سرکوب می نماید. این پروتئین نقش مهمی را در کنترل فرایندهایی از جمله تکثیر، تفکیک، تحریک و چسبندگی را ایفا می نماید.

دانشمندان امیدوارند تا یک روز کپسایسین بتواند در ترکیبات شیمی درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

kheimehnews.ir: خیمه نیوز، با مجله اخبار شامگاهی خیمه نیوز همراه شوید.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 4731

به "کند شدن روند گسترش سرطان ریه با مصرف فلفل تند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کند شدن روند گسترش سرطان ریه با مصرف فلفل تند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید