کاهش علائم آلزایمر با ترکیبات چای سبز و هویج
به گزارش شیوا مارکت، تهران- خبرنگاران- مطالعات جدید محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی نشان می دهد ترکیبات موجود در چای سبز و هویج نقش مهمی در پیشگیری و کاهش علائم آلزایمر دارند.
به گزارش روز شنبه گروه اخبار علمی خبرنگاران از پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، ترکیبات محافظ موجود در هویج اسید فرولیک یا FA نام دارد که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. این ترکیب علاوه بر هویج در برنج و گوجه فرنگی نیز دیده می گردد. ترکیبات موجود در چای سبز که در مقابل بیماری آلزایمر نقش بازدارنده دارد، اپی گالوستاچین گالت یا EGCG نام دارد که علاوه بر خواص مقابله با زوال عقل، می تواند در محافظت از دندان ها، و توسعه داروهای بهبوددهنده حملات قلبی و سرطان موثر باشد.
تحقیقات قبلی تاثیر این دو ترکیب را بر کاهش علائم آلزایمر در موش های مهندسی شده نشان داد و محققان پژوهش های جدیدی را در خصوص ترکیب این دو ماده انجام دادند. در این مطالعه 32 موش که به صورت ژنتیکی به آلزایمر مبتلا شده بودند آنالیز شدند و گروهی طی یک دوره سه ماه با ترکیب EGCG و FA تغذیه شدند، در گروه دیگر از FA یا EGCG به تنهایی استفاده شد و گروه آخر از دارونما استفاده کردند. در این مدت گروه های کنترل تحت آزمون های شناختی قرار گرفتند. نتایج نشان داد گروهی که با ترکیب دو ماده تغذیه شدند، پیشرفت بهتری داشتند و علایم آلزایمر در آنان کاهش یافته بود.
محققان دلیل قطعی این امر را نمی دانند ولی احتمال می دهند ترکیب این دو ماده طبیعی از انباشت پلاک بتا آمیلوئید که عامل اصلی آلزایمر است در مغز جلوگیری می نماید.
محققان بر این باورند مواد طبیعی نقش مهمی در جلوگیری و کاهش روند آلزایمر دارند و در تلاشند با استفاده از این ترکیبات روش های درمانی موثری توسعه دهند.
نتایج این مطالعه در نشریه Biological Chemistry منتشر شده است.
علمی**9259** 1055
منبع: ایرناbeauty-of-life.ir: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری