کنفرانس صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا برگزار می گردد

به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران، رسول کدخدایی، رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی دراین باره گفت: مهلت ارسال مقاله به دبیرخانه دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا از 21 ژانویه تا 3 آوریل 2016 (اول بهمن ماه 1394 تا 15 فروردین 1395) مشخص شده است.

کنفرانس صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا برگزار می گردد

وی صمغ ها را از مهمترین سرمایه های طبیعی کشور دانست و اضافه نمود: متاسفانه پتانسیل های بالقوه این مواهب خدادادی به دلایل گوناگون از نظر مسئولان و بخش خصوصی دور مانده است. این ترکیبات طبیعی که امروز به صورت برداشت مستقیم و بدون هرگونه فرآوری با قیمتی بسیار ناچیز از کشور به بازارهای خارجی عرضه می شوند به لحاظ خواص و کاربردهای فراوان دارویی و غذایی در جهان مورد توجه قرار گرفته اند.

رئیس مرکز تحقیقات هیدروکلوئیدهای غذایی بیان نمود: متاسفانه این محصولات ارزشمند به دلیل بی توجهی دولت در حال حاضر به صورت فله از کشور صادر می شوند که به دلیل نداشتن شناسنامه بین المللی و گواهینامه های معتبر بعضا در بازار جهانی به مشکل بر می خورند. براین اساس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با هدف انجام پژوهش های علمی - کاربردی و طرح های تحقیقاتی مشترک در عرصه بین المللی و به منظور صیانت از ذخایر ملی و ایجاد ارزش اضافه نموده ناشی از فراوری و صادرات صمغ، به تاسیس مرکز تحقیقات هیدروکلوئید های غذایی اقدام نموده است.

وی ادامه داد: فرآوری، بهبود ویژگی های عملکرد و تجاری سازی صمغ های بومی از جمله مهمترین اهداف راه اندازی این مرکز تحقیقات تخصصی به شمار می رود.

رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با اشاره به نخستین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنایع غذایی در سال 1393 که با حضور متخصصان داخلی و خارجی از کشورهای چین، ژاپن، روسیه، ترکیه، انگلستان، نیوزلند، آلمان و کانادا برگزار گردید ادامه داد: دومین کنفرانس بین المللی 24 و 25 شهریور ماه سال 95 در مقیاس وسیع تر برگزار می گردد.

وی گفت: این کنفرانس با 9 محور استخراج و ارزیابی صمغ های طبیعی، استانداردسازی و تجاری سازی، آنالیز خواص تغذیه ای و سم شناسی، خواص بافت دهی و ژل دهندگی، رفتار رئولوژیکی و خواص جریان، کاربرد صمغ های بومی در رسانش هدفمند و رهایش کنترل شده غذا داروها، ویژگی های سلامتی بخش، خواص حسی و دهانی و همچنین خواص قوام دهندگی و امولسیون کنندگی صمغ های بومی برگزار خواهد شد.

tour-canada.ir: تور کانادا | با تور کانادا سفر کنید، ویزای کانادا، تور کانادا ارزان، قیمت تور کانادا نوروز، بهار، پاییز، تابستان، زمستان 99 را با ما تجربه کنید.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 4 آذر 1400 بروزرسانی: 4 آذر 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 11831

به "کنفرانس صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا برگزار می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کنفرانس صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا برگزار می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید