اجرای طرحی برای حمایت از ایده های نوآورانه زمین شناسی و ژئوتوریسم

به گزارش شیوا مارکت، ایسنا/ براساس آخرین اخبار واصله، اجرای طرحی برای حمایت از ایده های نوآورانه زمین شناسی و ژئوتوریسم صورت می گیرد.

اجرای طرحی برای حمایت از ایده های نوآورانه زمین شناسی و ژئوتوریسم

قضیه چیست؟

کامبیز مهدیزاده با اشاره به اجرای طرح توسعه معدن با هدف شناساندن جاذبه های زمین گردشگری و ژئوتوریستی کشور اضافه نمود: در این طرح بنا داریم با استفاده از نوآوری ها و فناوری های حوزه گردشگری، با حمایت از ایده ها و طرحهای جدید و فناورانه، در راستای توسعه گردشگری معدن، زمین شناسی و ژئوتوریسم بعنوان یکی از سرمایه های ملی و ظرفیت های درآمدزایی کشور گامهای عملیاتی برداریم.

مهدیزاده با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیش قراول حمایت از ایده های نو در کشور است، اظهار داشت: این مهم با نگاه مدیریت علمی حاصل می گردد.

مدیر طرح توسعه نوآوری ها و فناوری های حوزه زمین شناسی، معدن و صنایع معدنی یادآور شد: این طرح بنا دارد با معرفی و شناساندن جاذبه های زمین شناسی، ژئوتوریسم و گردشگری معدن در مناطقی از کشور که سرشار از پدیده های زمین شناسی است، به منظور ایجاد و توسعه اشتغال پایدار به وسیله توسعه گردشگری اقدام کند و در این راستا، به منظور ایجاد زمینه ها و در پی آن توسعه گردشگری معدن و پدیده های زمین شناسی، آماده ایم در شرایط سخت کرونایی با حفظ پروتکل در کنار صاحب نظران باشیم و از آنها حمایت کنیم.

مجله سایه: مجله سایه: وبلاگ سینما و سرگرمی

منبع: همگردی
انتشار: 25 مرداد 1400 بروزرسانی: 25 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 25859

به "اجرای طرحی برای حمایت از ایده های نوآورانه زمین شناسی و ژئوتوریسم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اجرای طرحی برای حمایت از ایده های نوآورانه زمین شناسی و ژئوتوریسم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید