از چوپانی و بلال فروشی تا اشتغالزایی برای هزار نفر ، جوانی که بار ها ترک تحصیل کرد اما شکست نخورد

به گزارش شیوا مارکت، کشاورزی در گلدان یک رسته شغلی پردرآمد و بدیع است که توسط جوان خوش ذوق روستایی در استان خراسان شمالی رونق گرفته است. شاید خیلی عجیب باشد که در گلدانی گوشه خانه، بادمجان پرورش داد و آن را فروخت و درآمد کسب کرد، اما حسین امیرپور این کار را نموده است.

از چوپانی و بلال فروشی تا اشتغالزایی برای هزار نفر ، جوانی که بار ها ترک تحصیل کرد اما شکست نخورد

به گزارش گروه اقتصادی خبرنگاران، حسین امیرپور که این روز ها می توانیم لقب فعال اقتصاد مقاومتی را به وی بدهیم توانسته با ایده و طرح های تازه، تحولی در کشاورزی منطقه استان خراسان شاقتصادی به وجود آورد. وی متولد 1372 است، اما با این سن و سال پایین، با رونق دادن به کشاورزی در گلدان، اشتغالزایی قابل توجهی فراهم نموده است.

بخشی از افتخارات این فعال اقتصاد مقاومتی و کارآفرین نمونه عبارت است از: لیسانس افتخاری از دانشگاه هاروارد آمریکا، کسب بورسیه تحصیلی از ایتالیا، انتخاب به عنوان کارآفرین نمونه استانی و کشوری در سال های 91، 93 و 96.

ترک تحصیل

حسین امیرپور در سال 1372 در روستای قصرقجر از توابع شهرستان بجنورد استان خراسان شاقتصادی در خانواده ای روستایی و کشاورز به جهان آمد. وی تحصیلات ابتدایی و هدایت خود را در روستای قصرقجر و سپس مقطع متوسطه را در شهرستان بجنورد گذارند، اما بار ها به خاطر مسائل اقتصادی مجبور به ترک تحصیل شد.

در مقطع هدایت به خاطر نبود مدرسه در روستا، امیرپور باید به مرکز شهرستان مراجعه می کرد، اما به سبب شرایط اقتصادی نتوانست و سپس برای یاری به خانواده به چوپانی در زادگاهش پرداخت. وی در مقطع متوسطه به دبیرستان شبانه روزی رفت و در آنجا هم نتوانست دور از کار باشد، با فروش و پاک کردن سبزیجات توانست دوران دبیرستان را پشت سر بگذراند و مخارج زندگی خود و خانواده را تأمین کند.

وی حتی بعد از وارد شدن به دانشگاه دست از کوشش برنداشت و با فروش تخم مرغ محلی و دم نوش های زادگاهش در دانشگاه و فروش بلال در خیابان های شهر توانست، کار خود را به همگان معرفی کند. او در بین کاسبان بازار به حسین شلپ (برگ) و حسین جوگان (بلال) معروف است. همه اساتید دانشگاه و دانشجویان او را می شناختند و علاوه بر تخم مرغ محلی و دم نوش اگر محصول دیگری هم احتیاج داشتند به امیرپور سفارش می دادند.

او توانسته است با مشاوره رایگان به کشاورزان به آن ها یاری کند و سالانه بیش از هزاران کشاورز را به کار می گیرد می نماید و دیگر کمتر کسی هست که دغدغه فروش محصولاتش را داشته باشد.

او رؤیا هایی در سر داشت و برای رسیدن به آن ها باید کوشش می کرد. بعد از گذراندن مقطع کاردانی تصمیم گرفت برای ثبت شرکت اقدام کند. بعد از به ثبت رساندن شرکتی در زمینه بسته بندی دم نوش های گیاهی، توانست خود را در بازار به مشتریان بشناساند. در سال 93 برای یاری و اشتغال بیشتر به فراوری برگ مو پرداخت و بعد از گذشت دو سال توانست فراوری برگ مو را به 350 تن در سال برساند. وی اکنون با گذشت 4 سال از آغاز کار، سالانه بیش از 700 تن برگ مو با کیفیت فراوری می نماید که رهاورد آن اشتغال زایی مستقیم برای 25 نفر و هزار نفر به طور غیرمستقیم است.

امیرپور هم اکنون همکاری با بهترین و بزرگترین برند های خارجی را در کارنامه خود دارد. وی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت سبز گیاه سلامت توانا مفخم با نام تجاری (شرکت کشت و صنعت توانا) است که بیش از 38 نوع محصول را در دست فراوری دارد که محصولات اصلی و صادراتی شامل (شیره انگور، برگ مو، رب گوجه فرنگی) است.

این کارآفرین پیروز در حال حاضر عضو هیئت مدیره کارخانجات توانا تبریز، مؤسس و مدیرعامل هلدینگ توانا است و توانسته با ایده هایی که عملی نموده برای بیش از هزار نفر اشتغال ایجاد کند. وی درباره فعالیت خود به ما می گوید: علاوه بر اینکه خودم برای کار کوشش زیادی کردم این افتخار را دارم که افراد و سرپرستان خانوار زیادی زیر نظر من مشغول به کار شدند و بعضی افراد در شیفت های شبانه با فرزندان خود به محل کار حاضر می شوند و من هم هیچ محدودیتی در این زمینه اعمال نمی کنم تا افراد تصور تحریم نداشته باشند و با خیال راحت نانی بر سر سفره ببرند.

وی از دوران بی پولی اش می گوید: بار ها با مشکل اقتصادی روبرو شدم، حتی مجبور بودم برای امرار معاش زندگی ام اقدام به بلال فروشی کنم، اما وارد هر شغلی که شدم با افتخار به کار مشغول شدم و همین موضوع باعث شد تا احساس شکست نداشته باشم. هنوزم بعضی از دوستان من را به لقب گذشته (حسین بلال) صدا می زنند و من با افتخار پاسخ می دهم.

tafatton.ir: تفطن: گردشگری، تور لحظه آخری ارزان قیمت، بلیط، ویزا، هتل

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 13409

به "از چوپانی و بلال فروشی تا اشتغالزایی برای هزار نفر ، جوانی که بار ها ترک تحصیل کرد اما شکست نخورد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "از چوپانی و بلال فروشی تا اشتغالزایی برای هزار نفر ، جوانی که بار ها ترک تحصیل کرد اما شکست نخورد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید