اهدای کتابخانه شخصی زوج هنرمند به کتابخانه مرکزی یزد
به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگار خبرنگاران در یزد، همزمان با یازدهمین سالگرد درگذشت نیما مسرّت و همسر مرحومش وحیده مهرافزا، کتابخانه شخصی این زوج هنرمند از سوی خانواده شان به کتابخانه تازه بنیان مرکزی یزد اهدا شد.

این کتاب ها بیشتر در زمینه علوم روانشناسی، متون نمایشی و ادبیّات فارسی است که به همراه شمار زیادی از مجلات هنری، سینمایی و تئاتر به این کتابخانه در یزد اهدا شد.
نیما مسرّت، نمایشنامه نویس و کارگردان تئاتر بود که در سیزدهم تیرماه 1388 درگذشت. پیکر او به همراه همسرش در قطعه مشاهیر خلد برین یزد به خاک سپرده شد.
آخرین اثر نمایشی زنده یاد مسرّت، تکرار نوشته جمشید خانیان بود که در هیجدهمین جشنواره استانی شرکت داشت و در شهرستان تفت نیز به اجرای عموم درآمد. وی در این نمایش که به صورت مونولگ اجرا می شد، علاوه بر کارگردانی تنها بازیگر نمایش هم بود.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایرانsafariro.ir: سافاری رو: گردش و تفریح در سافاری های جهان