ایران در زمینه خوداتکایی در فراوری مواد غذایی به 80 درصد رسیده است

به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران، عباس کشاورز ظهر امروز در جشن شکرگزاری گندم (خرمانان) گفت: تا پیش از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید حدود 53 درصد احتیاج مواد غذایی مردم ایران در کشور فراوری می شد و بقیه احتیاج کشور از طریق واردات جبران می شد و همین امر باعث عدم رونق بخش کشاورزی و اقتصادی بوده، اما خوشبختانه از سال 92 تاکنون این رقم به بیش از 80 درصد رسیده است.

ایران در زمینه خوداتکایی در فراوری مواد غذایی به 80 درصد رسیده است

وی با بیان اینکه علیرغم کاهش سالانه میزان بارندگی در کشور طی سه سال گذشته، در زمینه فراوری گندم کشور به خودکفایی رسیده است، اضافه نمود: سالانه شاهد افزایش میزان فراوریات حوزه کشاورزی به ویژه فراوری گندم در کشور هستیم و امیدواریم این شرایط همچنان استمرار داشته باشد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت ادامه داد: تا پیش از این سالانه رقمی معادل 2.5 میلیارد دلار واردات گندم داشتیم و با وجود اینکه هر ساله میزان اراضی زیر کشت گندم کاهش می یابد اما با دست یافتن به علم روز در بخش کشاورزی نه تنها کاهش فراوری نداشته ایم بلکه با افزایش فراوریات گندم روبرو بوده ایم.

کشاورز با بیان اینکه سال گذشته رکورد فراوری شکر در کشور ارتقا پیدا کرد، یاوآر شد: در زمینه فراوری دانه های روغنی کلزا که تا چند سال گذشته 6 درصد فراوری در کشور صورت می گرفت، اکنون این رقم به 14 درصد رسیده است و در کوشش هستیم و در این بخش نیز طی سال های آینده به خودکفایی برسیم.

tour-thailand.ir: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 588

به "ایران در زمینه خوداتکایی در فراوری مواد غذایی به 80 درصد رسیده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ایران در زمینه خوداتکایی در فراوری مواد غذایی به 80 درصد رسیده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید