ایران رتبه دوم فراوری خاویار در دنیا

به گزارش شیوا مارکت، رئیس سازمان شیلات ایران گفت: در فراوری خاویار رتبه دوم و در فراوری گوشت رتبه سوم جهانی را داریم.

ایران رتبه دوم فراوری خاویار در دنیا

به گزارش خبرنگاران، نبی الله خون میرزایی در تبادل نظر با خبر 21 شبکه یک سیما گفت: رتبه گذشته ایران در خاویار مربوط به صید این ماهی از دریا بود، اما با ممنوع شدن صید ماهیان خاویاری در دریای خزر از 10 سال پیش، در پرورش این ماهیان شانه به شانه کشورهای دیگر حرکت کردیم و از آن ها سبقت گرفتیم.

وی گفت: رتبه نخست فراوری خاویار را چین به خود اختصاص داده و ایران در رتبه دوم است و در فراوری گوشت نیز پس از ارمنستان در رتبه سوم قرار داریم و برنامه توسعه پرورش ماهیان خاویاری را برای رسیدن به صندلی دوم در بخش فراوری گوشت شروع نموده ایم.

خون میرزایی اضافه نمود: در استان مازندران زنجیره پرورش ماهیان خاویاری کامل شده و حلقه مهم این زنجیره، پایانه صادراتی است.

وی گفت: با توجه به اینکه توجیه مالی پرورش ماهیان خاویاری، منطقی و مناسب است لذا بانک ها برای پرداخت تسهیلات، واقع بینانه به این صنعت نگاه نمایند.

sloblag.com: مجله سلو بلاگ: مجله تفریحی سرگرمی خبری سلو

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 20908

به "ایران رتبه دوم فراوری خاویار در دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ایران رتبه دوم فراوری خاویار در دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید