بازه زمانی 3 پودمان مهارت آموزان دانشگاه فرهنگیان اعلام شد
به گزارش شیوا مارکت، رییس دانشگاه فرهنگیان درباره 3 مرحله پودمانی که مهارت آموزان این دانشگاه باید بگذرانند تا در وزارت آموزش و پرورش استخدام شوند، شرح داد.

حسین خنیفر رییس دانشگاه فرهنگیان در تبادل نظر با خبرنگار دانشگاه خبرنگاران، درباره اعلام اسامی 12 هزار و 50 مهارت آموزی از سوی وزارت آموزش و پرورش به آن ها بیان نمود: این افراد باید 3 پودمان و یک برنامه جامع RFP را آموزش ببینند و مهرماه 1399 در 16 رشته و در 31 استان به کار گرفته شده و کسوت معلمی شروع به خدمت نمایند.
خنیفر با بیان اینکه آموزش پودمان نخست به صورت ضربتی و بدون فوت وقت با استفاده از ظرفیت مناطق و همت مدیریت استان ها شروع می گردد، ادامه داد: پودمان نخست این مهارت آموزان شامل آموزش دورس نظری از 15 اردیبهشت تا انتها خردادماه 99 برگزار می گردد.
رییس دانشگاه فرهنگیان گفت: مهارت آموزان باید از 15 تیر تا انتها مردادماه 99 پودمان دوم شامل دروس کارآموزی را بگذرانند و سپس از یکم مهر تا 15 آذرماه 99 به عنوان سومین مرحله پودمان، آموزش خدمت ببینند.
وی تاکید نمود: استخدام رسمی مهارت آموزان در آموزش و پرورش مشروط به گذراندن پودمان سوم است و این افراد حتما باید در تمامی مراحل پودمانی شرکت نمایند.
منبع: خبرگزاری دانشجوchinaro.ir: چین: سفر به کشور پهناور و باستانی، پکن، شانگهای ،گوانجو و هانگزو