برگزاری سور بادنجو ابرقویی در ابرکوه

به گزارش شیوا مارکت، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ابرکوه گفت: برای اولین بار جشنواره بادمجان ابرقویی در این شهرستان برپا شد.

برگزاری سور بادنجو ابرقویی در ابرکوه

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد، حمید مشتاقیان با اشاره به اینکه بادمجان از برند های محصول کشاورزی ابرکوه است گفت: نخستین سور بادنجو ابرقویی با هدف معرفی این محصول و مشتقات آن در اقامتگاه بوم گردی سرو کهن ابرکوه برپا شد.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ابرکوه با بیان اینکه این محفل با موضوع گردشگری میزبان مدیران آژانس ها و تور گردان ها بود اضافه نمود: در این مراسم غذای درنجوش به عنوان غذای ثبت شده در فهرست آثار ملی کشور سرو شد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه پایه اصلی غذای درنجوش بادمجان است گفت: برای پخت این غذا از موادی همچون بادمجان ابرقویی، سیر، پیاز، نرمه برنج، لپه، ادویه جات، سبزی محلی و گوشت گوسفندی استفاده می گردد که هر کدام جداگانه طبخ و کوبیده می گردد.

وی اضافه نمود: مواد کوبیده شده را به ترتیب در جوش معین وارد نموده و مرتب آن را هم می زنند و البته به همین دلیل نام قدیمی این غذا از درهم جوش رفته رفته به درنجوش تغییر نموده است.

در قدیم درنجوش بیشتر برای پذیرایی از میهمانان مجالس عزاداری و جشن های عروسی مورداستفاده قرار می گرفت.

رونمایی از لوح ثبت غذای درنجوش و تقدیر از کشاورزان نمونه شهرستان ابرکوه از برنامه های این مراسم بود.

quiz1.ir: مجله آزمون اول: مجله خبری تحلیل صنایع آموزشی و کارگاهی

منبع: میراث آریا
انتشار: 22 آذر 1400 بروزرسانی: 22 آذر 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 9254

به "برگزاری سور بادنجو ابرقویی در ابرکوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برگزاری سور بادنجو ابرقویی در ابرکوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید