بهترین ایده های پولساز صنعت غذا در ایران کدامند؟
به گزارش شیوا مارکت، صنایع غذایی از کوچک ترین تا بزرگترین نوع خود، همواره و در بیشتر سرزمین ها، در شمار پردرآمدترین صنایع قرار داشته اند. در ایران نیز اوضاع به همین منوال است و صنعت غذا با ایده های به روز و خلاقانه از بهترین شغل های 10 سال آینده ایران به شمار می رود؛ شما می توانید با ایده های پولساز صنعت غذا به درآمد قابل توجهی دسته یافته و رشد مالی خوبی برای خود رقم بزنید. این حوزه جذاب از کسب و کار، با اشتها و ذوق غذاخوردن مردم سر و کار دارد، به همین علت هرگز از رونق نیفتاده و همواره مشتری های خود را خواهد داشت.
با ما همراه باشید تا نگاهی به بهترین ایده های پولساز صنعت غذا در ایران بیندازیم.
ایده های پولساز صنعت غذا
1. فراوری میوه خشک
- شرایط کار: راه اندازی چنین خط فراوریی به شکل خانگی یا در شکل صنعتی آن، به هر صورت فوق العاده پولساز خواهد بود. میوه خشک از خوردنی های لوکس و بسیار پرطرفدار به حساب آمده و همواره بازار خود را دارد.
- میزان درآمد: بسته به حجم کار از 30 تا 40 درصد سود
- سرمایه مورد احتیاج: در شکل خانگی سرمایه اندک و در شکل صنعتی به اندازه 200 تا 300 میلیون تومان سرمایه اولیه برای اجاره یا رهن فضای کار و بهداشتی سازی آن + هزینه خرید دستگاه های خشک کن میوه
2. فراوری کمپوت میوه از ایده های پولساز صنعت غذا
- شرایط کار: کمپوت میوه نیز خط فراوری همواره فعال خود را دارد. در این فرآیند به داشتن محیط کاری مطابق با استانداردهای وزارت بهداشت احتیاج دارید. سپس باید میوه ها را از منبع ارزان قیمت خریداری نموده و تحت فرآیند پخت و تبدیل به کمپوت قرار دهید. دیگ های صنعتی پخت میوه و نیز دستگاه اتوماتیک کنسرو کردن آن ها، از ملزومات کار شما خواهند بود.
- میزان درآمد: میزان درآمد ماهیانه بستگی به حجم فراوریات دارد. اما به ازای هر قوطی کمپوت، با توجه به کسر هزینه ها، چیزی نزدیک به 40 تا 50 درصد سود خواهید داشت.
- سرمایه مورد احتیاج: سرمایه مورد احتیاج اولیه به 400 تا 500 میلیون تومان می رسد.
3. فراوری انواع گوشت های فرآوری شده
- شرایط کار: فراوری محصولات مشتق از گوشت های فرآوری شده، در هر زمانی سوددهی دارد و از شغل های آزاد پردرآمد محسوب می گردد. در صورتی که بتوانید محصولات فرآوری شده گوشتی با کیفیت بالا و ضریب سلامتی مناسب در خط فراوری داشته باشید؛ به سرعت برند تجاری شما به شهرت رسیده و درصد فروش دائمی خواهید داشت.
- میزان درآمد: سود 40 تا 50 درصدی
- سرمایه مورد احتیاج: بسته به ابعاد کارخانه، باید چیزی بالای 1 میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت بگیرد.
4. فراوری لبنیات سنتی
- شرایط کار: در بیشتر محله ها، مغازه های لبنیات سنتی را می بینیم که همواره هم پرسود و پر از مشتری هستند. اگر بتوانید فروشگاه های زنجیره ای فراوری لبنیات سنتی را راه اندازی نموده و این محصولات را با شرایط ویژه ای عرضه کنید؛ به حتم نشان تجاری معتبر و سودآوری عالی خواهید داشت.
- میزان درآمد: سود 40 تا 50 درصدی
- سرمایه مورد احتیاج: برای تهیه لبنیات سنتی، به سرمایه ای نزدیک به 100 تا 200 میلیون تومان در هر شعبه احتیاج خواهید داشت.
5. فراوری ماست میوه ای
- شرایط کار: اگر به ذائقه های خاص توجه نموده و به ساخت طعم های جدید بپردازید؛ فراوری ماست میوه ای و طعم دار، به صنعت غذایی پرسودی بدل خواهد شد. هم اکنون نیز چنین ماست هایی در بازار صنایع غذایی موجود هستند، اما به نظر می رسد که هنوز به اندازه کافی در این حوزه فعالیت نشده و پتانسیل های آن خاموش مانده اند.
- میزان درآمد: به حجم فراوریات بستگی دارد و با سود 40 درصدی همراه خواهد بود.
- سرمایه مورد احتیاج: برای راه اندازی چنین کارخانه ای (بسته به ابعاد و بزرگی خط فراوری)، به 400 تا 500 میلیون تومان احتیاج دارید.
6. فراوری روغن های بدون پالم
- شرایط کار: با توجه به اعلام سرطان زا بودن روغن های پالم، مردم از مصرف آن ها هراسان هستند. فراوری انواع روغن های بدون پالم، یکی از سودآورترین موارد در صنایع غذایی به شمار می رود. فراوری اصولی روغن تحت پرس سرد و ارائه کیفیت بالا، مشتریان را به برند شما وفادار خواهد ساخت.
- میزان درآمد: بستگی به خط فراوری دارد، اما به سود 40 تا 50 درصدی می رسد.
- سرمایه مورد احتیاج: سرمایه اولیه برای راه اندازی کارخانه فراوری روغن های بدون پالم، بالای 500 میلیون تومان خواهد بود.
7. بسته بندی حبوبات
- شرایط کار: با بسته بندی حبوبات، به درآمد خوبی خواهید رسید. کافی است که حبوبات دست چین را انتخاب نموده و بسته بندی شیک و قابل توجهی داشته باشید.
- میزان درآمد: ماهیانه 4 تا 10 میلیون تومان (بستگی به حجم کار دارد.)
- سرمایه مورد احتیاج: بسته بندی حبوبات به سرمایه ای در حدود 200 میلیون تومان احتیاج دارد.
8. فروش انواع آش های محلی از ایده های پولسازی صنعت غذا
- شرایط کار: کافی است که در تهیه انواع آش های محلی ماهر شده و یا حداقل آشپزی را پیدا کنید که در این خصوص مهارت خوبی داشته باشد. با راه اندازی آش فروشی، یک لحظه هم وقت برای استراحت نخواهید داشت. مردم ما عاشق آش هستند و قیمت مناسب این غذای سالم و خوشمزه، همواره آش فروشی را شلوغ نگاه خواهد داشت. به یاد داشته باشید که حتما از ظرف های چینی، بلور یا ظروف گیاهی بهره ببرید. این موضوع در جلب رضایت مشتریان کاملا تاثیرگذار خواهد بود.
- میزان درآمد: ماهیانه 5 تا 10 میلیون تومان
- سرمایه مورد احتیاج: برای راه اندازی آش فروشی، به سرمایه نزدیک به 200 میلیون تومان، با احتساب اجاره محل احتیاج داریم.
بیشتر بخوانید: سبزی آش دوغ در شهرهای مختلف ایران
9. آموزش آنلاین آشپزی
- شرایط کار: روزانه عده زیادی برای دریافت دستورالعمل های آشپزی در فضای آنلاین به جستجو می پردازند. اگر پاسخی که این عده به دنبال آن هستند را به آن ها بدهید، میدان گسترده ای از فعالیت آنلاین در زمینه آشپزی به وجود آورده و به درآمدزایی عالی با حداقل سرمایه گذاری می رسید.
- میزان درآمد: سود خالص نزدیک به 100 درصدی
- سرمایه مورد احتیاج: برای راه اندازی وب سایت آموزش آنلاین آشپزی، سرمایه 2 تا 3 میلیون تومانی کافی خواهد بود.
10. بسته های غذایی سالم برای بچه ها
- شرایط کار: با توجه به زندگی پرمشغله و مسئولیت های سنگین والدین، آماده سازی غذا برای مدارس یا مهد کودک بچه ها، سخت و زمان بر به نظر می رسد. ایده تهیه بسته های غذایی سالم برای بچه ها، در این شرایط یکی از ایده های پولساز صنعت غذا به شمار می رود. در صورتی که خلاقیت و ایده های بکری برای خلق بسته های غذایی جذاب و سالم داشته باشید، فروش بسیار خوبی را به همراه سودآوری کامل تجربه می کنید.
- میزان درآمد: بستگی به میزان فراوری دارد، اما با 30 تا 40 درصد سود همراه خواهد بود.
- سرمایه مورد احتیاج: سرمایه مورد احتیاج برای چنین کاری، می تواند کمتر از 200 میلیون تومان باشد.
11. فراوری نان فانتزی
- شرایط کار: فراوری نان فانتزی نیز در نوع خود، مشتری های ثابت داشته و سرمایه اولیه آن نیز در محدوده متعادلی واقع شده است. با تهیه نان های مرغوب و بسته بندی سالم و بهداشتی، می توانید به غیر از منطقه محلی خود، به مناطق دیگری نیز تحویل داشته باشید.
- میزان درآمد: ماهیانه از 4 تا 12 میلیون تومان
- سرمایه مورد احتیاج: سرمایه لازم برای راه اندازی نان فانتزی، از 100 تا 200 میلیون تومان خواهد بود.
12. فست فود بدون سوسیس و کالباس
- شرایط کار: آگاهی رسانی های اخیر روی مضر بودن مصرف سوسیس و کالباس، باعث شده است که مردم کمتر به سمت فست فودها گرایش داشته باشند. با این حساب بر پا کردن یک فست فود بدون سوسیس و کالباس، می تواند مشتری های پر و پا قرصی به وجود بیاورد. در صورتی که بتوانید سلامت غذاهای فست فودی خود را تبلیغ نموده و این را ضمانت کنید، فروشی عالی را تجربه خواهید کرد.
- میزان درآمد: ماهیانه 8 تا 20 میلیون تومان
- سرمایه مورد احتیاج: سرمایه مورد احتیاج برای این فعالیت به چیزی نزدیک به 150 میلیون تومان می رسد.
13. فراوری محصولات ارگانیک
- شرایط کار: فراوری محصولات ارگانیک روز به روز بیشتر و بیشتر صندلی خود را پیدا نموده و مردم به سمت مصرف مواد سالم و عاری از آفت کش ها، میل پیدا می نمایند. در صورتی که شرایط راه اندازی کشت محصولات ارگانیک را فراهم ساخته و با مهندسی کشاورزی به این فراوریات روی بیاورید، بازار بکر و عالی برایتان فراهم خواهد بود.
- میزان درآمد: بستگی به حجم فراوریات دارد.
- سرمایه مورد احتیاج: برای فراوری محصولات ارگانیک، به سرمایه بالای 1 میلیارد تومان برای در اختیار داشتن زمین و تجهیزات کشاورزی، احتیاج دارید.
14. بستنی فروشی رژیمی
- شرایط کار: از آن جایی که جو کنونی جامعه، تمایل زیادی به مصرف محصولات رژیمی و کم قند دارد، با راه اندازی بستنی فروشی رژیمی، می توانید مشتری های زیادی به دست آورید.
- میزان درآمد: ماهیانه 5 تا 10 میلیون تومان
- سرمایه مورد احتیاج: سرمایه مورد احتیاج به زیر 300 میلیون تومان با احتساب اجاره محل ختم می گردد.
15. ایستگاه همبرگر گریل
- شرایط کار: فروش همبرگر ذغالی، می تواند در شمار مشاغل خیابانی جای گرفته و به سودآوری قابل توجهی منجر گردد. کافی است که یک دکه غذای خیابانی در محلی مناسب برپا نموده و یخچال و دستگاه گریل صنعتی یا نیمه صنعتی نیز تهیه کنید. با رعایت بهداشت و به نمایش گذاشتن روال تهیه همبرگرها، فروشی عالی را تجربه خواهید کرد. مردم به صورت ذاتی، به غذاهای خیابانی و دکه های فروش غذا علاقه مند هستند و همبرگر گریل شده، می تواند برای آن ها فوق العاده جذاب باشد.
- میزان درآمد: ماهیانه 4 تا 7 میلیون تومان
- سرمایه مورد احتیاج: اگر این کسب و کار را خیابانی در نظر بگیریم، سرمایه مورد احتیاج آن به 50 میلیون تومان و حتی کمتر ختم می گردد.
توصیه نهایی
ورود به صنایع غذایی، معمولا احتیاجمند سرمایه گذاری اقتصادی قابل توجهی است. با ورود ضعیف و بدون سرمایه به این حوزه، احتمال پیروزیت کاهش یافته و در میدان رقابت عقب خواهید ماند. به همین دلیل اگر قصد پیروز شدن در یک صنعت غذایی را دارید، باید سرمایه گذاری شخصی داشته و یا یک سرمایه گذار قوی برای ایده خود دست و پا کنید. با خواندن جملات انگیزشی پیروزیت اقتصادی از زبان افراد پیروز، می توانید انگیزه بیشتری برای دنبال کردن این فرآیند داشته باشید.
در صورتی که سرمایه چندانی برای آغاز یک کسب و کار در اختیار ندارید، پیشنهاد می ککنیم حتما بهترین شغل های پردرآمد بدون سرمایه در ایران را بشناسید. نظر شما نسبت به صنعت غذا در ایران و در صد پیروزیت سرمایه گذاری روی آن چیست؟ کدام صنایع غذایی را در ایران بیشتر رو به رشد می دانید؟ دیدگاه ها و تجربیات خود را درباره ایده های پولساز صنعت غذا به وسیله ارسال پیغام با ما و خوانندگان انگیزه در میان بگذارید.
منبع: مجله انگیزهوبلاگ باتسک: باتسک: دارالترجمه آنلاین، مترجم متن هوشمند