بیشتر موقوفه های کهگیلویه و بویراحمد انتفاعی بوده و نیازمند وقف منفعتی است

به گزارش شیوا مارکت، خبرنگاران/کهگیلویه و بویراحمدمدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیشتر موقوفه های این استان انتفاعی بوده و نیازمند وقف منفعتی است.

بیشتر موقوفه های کهگیلویه و بویراحمد انتفاعی بوده و نیازمند وقف منفعتی است

سید نورالله جنتی پور یکشنبه، 12 آبان ماه در همایش استانی یاوران وقف اضافه کرد: وقف یک نهاد مردمی است که انسان های نوع دوست دیگران را در سرمایه و دارایی خود سهیم می نمایند.

وی بیان نمود: یکی از مصادیق جهاد با اموال وقف است که انسان خیراندیش قسمتی از سرمایه خود را در این راه قرار می دهد که خیرین، خادمین و هئیت امناها نمونه ای از این مورد هستند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش رسانه ها در ترویج فرهنگ وقف اظهار داشت: اصحاب رسانه به معنای واقف هستند آنها قلمشان را در راه ترویج این فرهنگ دینی قرار داده اند و صدا و سیمای مرکز استان هم نسبت به ترویج این فرهنگ اهتمام ویژه ای دارند و یار و یاور وقف بودند.

جنتی پور با بیان اینکه وقف محدود به یک قشر خاص نیست، توضیح داد: واقفان منطبق بر نیازهای جامعه وقف کردند اما در استان کهگیلویه و بویراحمد به تناسب بقیه زیرساخت ها به وقف توجه نشده و هر چه هست میراث گذشتگان بوده است.

وی با بیان اینکه مردم با توجه به توان اقتصادی موقوفات خوبی دارند، ادامه داد: بیشتر موقوفات انتفاعی و بیشتر برای ساخت و ساز حسینیه، مسجد و امامزاده است، ضمن اینکه نیازمند وقف منفعتی هستیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد عنوان نمود: عمده ترین وقفی که خیلی از مسائل را حل می نماید موقوفه 6 هکتاری مرحوم طاهری میدان هفت تیر یاسوج است که برای اولین بار از محل این موقوفه مستمندان و مردم در منطقه دورافتاده زیلایی و سایر مناطق بهره مند شدند.

جنتی پور بیان نمود: از شورا و شهردار که نسبت به احیا و بهره برداری این موقوفه کوشش کردند تشکر می کنم چرا که احیاء نماینده وقف مانند خود واقف است.

baham1.ir: مجله باهام: با هم سفر کنیم

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 4 آذر 1400 بروزرسانی: 4 آذر 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 13116

به "بیشتر موقوفه های کهگیلویه و بویراحمد انتفاعی بوده و نیازمند وقف منفعتی است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیشتر موقوفه های کهگیلویه و بویراحمد انتفاعی بوده و نیازمند وقف منفعتی است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید