ترفندهای تغذیه ای برای پیشگیری از سکته قلبی

به گزارش شیوا مارکت، نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: سدیم به میزان بسیار کافی در نمک های خوراکی موجود است و دریافت بیش از اندازه آن خطر ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی را افزایش می دهد.

ترفندهای تغذیه ای برای پیشگیری از سکته قلبی

او اضافه کرد: بیماری های قلبی- عروقی به وسیله تشکیل پلاکت ها به وجود می آیند. تشکیل پلاکت ها باعث افزایش فشار خون، کم تر شدن انعطاف پذیری رگ های خونی در قسمت های مختلف بدن، پرفشاری خون و سکته قلبی می گردد.

جوزدانی توضیح داد: مصرف پتاسیم اجازه تشکیل پلاک های خونی را نمی دهد و دقیقا بر عکس سدیم عمل می نماید؛ یعنی باعث می گردد رگ ها نرم و انعطاف پذیر باشند و در نتیجه خون رسانی به اندام ها به خوبی انجام گردد.

او ادامه داد: میزان دریافت پتاسیم در بدن باید متعادل باشد. اگر به وسیله مکمل ها به میزان بسیار زیاد پتاسیم دریافت گردد باعث بروز سکته قلبی خواهد شد. سبزیجات، ماهی، انواع جوانه ها و میوه هایی مانند: موز، پرتقال و آووکادو از منابع بسیار غنی پتاسیم هستند و توصیه می گردد افراد مسن، مبتلایان به فشار خون بالا یا خفیف برای پیشگیری از ابتلا به سکته های قلبی این مواد را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مضر بودن قند موجود در موز، بیان کرد: موز نسبت به میوه های دیگر دارای قند بیشتری است، اما افراد دیابتی هم می توانند از این میوه استفاده نمایند و پرهیز از مصرف آن کار منطقی نیست، اگر فرد دیابتی به بیماری های قلبی- عروقی هم مبتلا باشد از آنجایی که بیماری دیابت و مسائل قلبی- عروقی به هم مرتبط هستند، توصیه می گردد از یک سوم تا نصف موز را در طول روز به عنوان یک میوه واحد مصرف نمایند.

وبلاگ باتسک: باتسک: دارالترجمه آنلاین، مترجم متن هوشمند

منبع: همگردی
انتشار: 10 شهریور 1400 بروزرسانی: 10 شهریور 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 25412

به "ترفندهای تغذیه ای برای پیشگیری از سکته قلبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای تغذیه ای برای پیشگیری از سکته قلبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید