ترکیب موم و نشاسته برای فراوری پوشش پارچه ضد آب و سبز

به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران به نقل از نیواطلس، محققان دانشگاه آلتوی فنلاند از ترکیبی موسوم به موم کارناوبا استفاده نموده اند که برگرفته از برگ درخت نخل است. ترکیب غیرسمی یادشده برای فراوری محصولاتی همچون واکس ماشین، بعضی داروها و مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

ترکیب موم و نشاسته برای فراوری پوشش پارچه ضد آب و سبز

موم یادشده بعد از ذوب شدن و تجزیه در آب باید با نشاسته ترکیب گردد تا به یک ماده کاملا ضدآب مبدل گردد. تا پیش از این برای این کار استفاده از پروتئینی موسوم به پولیسین مرسوم بود که قیمت بالای آن هزینه نهایی فراوری ماده ضدآب مذکور را به شدت افزایش می داد. اما ترکیب موم حاصل از درخت نخل و نشاسته به نتیجه ای مطلوب می انجامد که باعث تهیه پوشش ضدآب برای استفاده در انواع پوشاک و پارچه ها و البسه می گردد.

پوشش یادشده تاکنون با موفقیت برای ضدآب کردن پارچه های چسبناک ویسکوز، پارچه های تنگل، کتان و پنبه و غیره مورد استفاده قرار گرفته است. در حال حاضر این پوشش ضد آب در برابر شستشو با پودرهای شیمیایی مقاومت خوبی ندارد و محققان درصدد یافتن راه حلی برای این مشکل هستند.

kurdeblog.ir: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 11331

به "ترکیب موم و نشاسته برای فراوری پوشش پارچه ضد آب و سبز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترکیب موم و نشاسته برای فراوری پوشش پارچه ضد آب و سبز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید