جرم های دهلی را ریکی مهتا می سازد

به گزارش شیوا مارکت، شرکت نتفلیکس ریکی مهتا را کارگردان جدیدترین سریال خود با نام جرم های دهلی معرفی کرد.

جرم های دهلی را ریکی مهتا می سازد

به گزارش خبرنگار ، به نقل از هالیوود ریپورتر، نتفلیکس کارگردانی ونویسندگی سریال جدید خود با نام جرم های دهلی را به ریکی مهتا کارگردان هندی-آمریکایی سپرده است.

این فیلم که گفته می گردد در 7 قسمت و بر اساس یک داستان واقعی که در سال 2012 رخ داده ، ساخته خواهد شد. روایتگر جنایت و قتل یک زن جوان در پایتخت هند و تحقیق و تفحص پلیس در خصوص این جرایم خواهد بود. گفته می گردد ساخت فصل دوم این سریال در دستور کار نتفلیکس واقع شده است.

بازیگر نقش اول این فیلم شافلی شاه خواهد بود و نقش وَرتیکا چاتورودی به عنوان مامور لیس بازی خواهد نمود. از دیگر بازیگر این سریال می توان به عادل حسین بازیگر فیلم سینمایی زندگی پی، دنزل اسمیت، راسیکا دوگال و راجش تِیلینگ اشاره نمود.

این سریال در جشنواره اخیر ساندنس به اجرا درآمده بود، اما پخش جهانی این سریال در تاریخ 22 مارچ (2 فروردین) انجام خواهد گرفت.

سیمران ستی کارگردان شرکت نتفلیکس این سریال را بسیار احساسی و قوی خواند و اینطور سریال ها را عاملی برای افزایش توجه و دقت به واقعیت های موجود در جهان توصیف کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 14 خرداد 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 3030

به "جرم های دهلی را ریکی مهتا می سازد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جرم های دهلی را ریکی مهتا می سازد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید