خواص و مضرات گردو
به گزارش شیوا مارکت، گردو یکی از مغذی ترین خوراکی هایی است که مصرف زیاد آن می تواند بر روی کبد و سایر اندام های دستگاه گوارش فشار وارد کند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از باشگاه خبرنگاران ،اولگا کوربووا متخصص تغذیه روسیه در مورد مصرف بیش از اندازه گردو، گفت: درخت این میوه مفید می تواند به 25 متر ارتفاع داشته باشد و 400 سال عمر کند، امروزه در قفقاز، آسیای میانه و مدیترانه گردو کشت می گردد و یونانی ها گردو را آجیل سلطنتی می نامیدند، زیرا این میوه ارزش بسیاری دارد و معمولاً آن را به قیمت زیادی به فروش می رسانند.
همچنین در گذشته اجداد ما از رنگ های گردو برای ایجاد رنگ موهایی با تناژ قرمز یا قهوه ای استفاده می کردند.
اگر مشکل خواب و استراحت دارید این خوراکی می تواند به عنوان غذای یاریی در کنار شام قرار گیرد و با ملاتونین غنی که در خود دارد، هورمونی را که به خوابیدن و برخواستن به شما یاری می نماید ترشح کند.
گردو علاوه بر فوائد بسیار، می تواند مضر نیز باشد، زیرا این محصول برای افراد ریسک پذیر می تواند ایجاد آلرژی نسبتاً قوی کند، بنابراین مصرف این مواد غذایی باید به تدریج در رژیم غذایی باشد تا واکنش بدن را کنترل کند.
افرادی که با بیماری های التهابی مزمن دستگاه گوارش دست و پنجه نرم می نمایند باید توجه داشته باشند که نسبت به مصرف گردو احتیاط نمایند زیرا چربی هسته های گردو می تواند فشار مضاعفی را روی کبد، لوزالمعده و همچنین سایر اندام های دستگاه گوارش وارد کند.
گردو و فندق از آن دسته از آجیل های سرشار از اسید های امگا 3، ویتامین E است که دارای خواص آنتی اکسیدان بالا و همچنین منیزیم و فیبر است، لذا به همه افراد جامعه توصیه می گردد از مغز فندق شش تا هفت عدد و از مغز گردو سه عدد در طول هفته استفاده نمایند.
منبع: جام جم آنلاینتایلند: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی