راه حل هایی برای آرام و شمرده صحبت کردن در محل کار
به گزارش شیوا مارکت، برای بهره بردن از زمان و برقراری روابط خوب و محبت آمیز با همکاران و اطرافیان، یادگیری آداب رفتاری در محل کار اهمیت دارد.
به گزارش خبرنگار ، یکی از رفتار هایی که افراد ناخودآگاه انجام می دهند و می تواند سبب مزاحمت برای اطرافیان و همکاران گردد، بلند و تند حرف زدن در محیط کار است.
این عادت رفتاری در بعضی افراد وجود دارد و می تواند سبب تخریب شخصیت آنها، دریافت تذکر از دیگران، دریافت انتقاد و آسیب دیدن اعتماد به نفس، بروز خلق وخوی نامناسب در افراد و حتی افت کیفیت کار گردد.
بلند حرف زدن به ویژه در زمان مکالمه با تلفن در محیط های کاری و حتی خانوادگی عادتی است که به تدریج در طول سال ها به وجود می آید و برای کنترل آن احتیاج به تمرکز، تمرین، یادآوری و انگیزه کافی در افراد است.
بلند حرف زدن یا تند حرف زدن می تواند نشان دهنده عصبی بودن افراد، وجود استرس، نگرانی، خشم، ناتوانی در ادامه تبادل نظر و مواردی از این دست باشد.
به گفته کارشناسان حوزه روانشناسی، زمانی که افراد بلند صحبت می نمایند حتی اگر مکالمه عادی باشد استنباط بیشتر افراد دعوا، نوعی پرخاشگری و وجود اختلاف با فرد است، در صورتی که با آرام صحبت کردن افراد با علاقه بیشتری به سخنان فرد گوش می دهند و احتمال بروز اختلاف و دعوا کاهش می یابد.
برای کنترل صدا و صحبت به آرامی راه چاره هایی توصیه می گردد که با رعایت آنها می توان عادت بلند حرف زدن درمواقع غیرضروری را کنترل و برطرف کرد و به این ترتیب به شخصیت اجتماعی دوست داشتنی تری دست یافت.
برای جلوگیری از بلند حرف زدن سعی کنید در زمان مکالمه در وضعیتی آرام قرار گیرید، به طور مثال بنشینید، مقداری آب یا قهوه بنوشید، همواره توجه کافی داشته باشید که در یک محیط اجتماعی دیگر همکاران و اطرافیان شما به سکوت برای رسیدگی و تمرکز بر کارهایشان احتیاج دارند.
می توانید از نوعی مکالمه خیالی با خود در مقابل آینه برای تمرین صحبت به آرامی و جلوگیری از بالا رفتن صدایتان بهره ببرید. از دوستانتان بخواهید در صورتی که صدایتان بالا رفت به شما محبت آمیز تذکر دهند تا بتوانید صدایتان را کنترل کنید.
در زمان مکالمه با تلفن روی یک کاغذ، نکات از جمله توصیه مکالمه به آرامی را یادداشت کنید و به یاد داشته باشید در یک مکان عمومی به مکالمه می پردازید.
در صورتی که صدای فرد پشت خط را نمی شنوید و احتیاج به صحبت با صدای بلند است حتماً به محلی خارج از اداره بروید تا بدون مزاحمت همکارانتان بتوانید به مکالمه بپردازید.
چگونه از تعطیلات آخر هفته برای سلامت جسمی و روانی خود بهره بگیریم؟بلند حرف زدن در آقایان به دلیل قدرت بیشتر حنجره و بالا بودن طبیعی تناژ صدا نسبت به بانوان بیشتر است، اما عده بیشتری از بانوان در زمان استرس و هیجان دچار مشکل بلند حرف زدن غیرضروری می شوند.
زمانی که افراد با صدای بلند صحبت می نمایند ماهیچه های شانه، گردن، فک و گلوی آنها دچار انقباض می گردد، برای جلوگیری از ایجاد فشار و انقباض ماهیچه ای، پیش از صحبت کردن آرام نفس بکشید و عضله های خود را شل کنید، این کار سبب می گردد تا احتیاجی به بلند حرف زدن نداشته باشید.
پیش از مکالمه با فکر کردن و شبیه سازی آن در ذهن خود می توانید عکس العمل مخاطبانتان را بسنجید و به این ترتیب در زمان مکالمه کمتر دچار هیجان و بلندحرف زدن می شوید.
متنی را انتخاب کنید، بلند بخوانید، صدای خود را ضبط و به آن گوش دهید. به احتمال زیاد از بلند بودن بیش از اندازه صدای خود متعجب می شوید، با گوش دادن به صدای خود، می توانید به تدریج میزان استاندارد صدا را شناسایی کنید و به این ترتیب صدایتان را کنترل می کنید.
برای صحبت کردن به آرامی و کنترل صدا یکی از راه چاره ها دارا بودن اعتماد به نفس است. اعتماد به نفس به افراد اجازه می دهد تا به آرامی صحبت نمایند، چون از خود اطمینان دارند.
کنترل حرکت اعضای بدن در زمان صحبت مانند کنترل دست ها، صورت و خودداری از تاب خوردن روی پا ها هم می تواند سبب جلوگیری از هیجان، استرس و بالا رفتن ناخودآگاه صدا گردد.
در زمان مکالمه به صحبت های افراد گوش دهید، این کار سبب می گردد تا زمان کافی برای آماده سازی جمله های آینده به دست آورید و به این ترتیب دیگر احتیاجی به بلند صحبت کردن نخواهد بود.
در فاصله مناسب و استانداردی از شخص یا افرادی که تمایل دارید با آنها صحبت کنید قرار گیرید، این کار سبب می گردد احتیاج کمتری به صحبت کردن بلند پیدا کنید.
منبع: wikihow
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانmanagore.ir: ایستگاه بازی: آشنایی با بازی های کامپیوتری و کنسول های بازی