رفیعی : این جام مال پرسپولیس است

به گزارش شیوا مارکت، اکبر منتشلو ، با اینکه تکلیف قهرمانی به هفته پایانی لیگ برتر موکول شد، ظاهراً شاگردان برانکو ایوانکوویچ برای کسب این عنوان و کسب سومین قهرمانی کار سختی ندارند. حریف پرسپولیس در این هفته به ظاهر انگیزه زیادی ندارد و از طرف دیگر سرخ پوشان پایتخت برای کسب این عنوان حتی به همه امتیاز این بازی هم احتیاج ندارند و یک تساوی هم می تواند جام را در دستان برانکو و شاگردانش قرار دهد. اما این همه ماجرا نیست و شاید همه چیز طور دیگری رقم بخورد.

رفیعی : این جام مال پرسپولیس است

پرسپولیس در هفته های اخیر صلابت همیشگی را نداشته و این واقعیتی است که نتایج سرخ پوشان به خوبی آن را نشان می دهد. سروش رفیعی در این باره می گوید: باید بپذیریم که فشار زیادی روی بچه ها بود و بعضی آسیب دیدگی ها و محرومیت ها هم تیم را به شدت اذیت کرد. من اینطور فکر نمی کنم تیم ما همیشه با برنامه پیش رفته و هفته های اخیر هم با بهره گیری از ظرفیت ها و پتانسیل تیم به نتایج خوبی دست پیدا نموده است. اما باید اقرار کرد که پرسپولیس با وجود داشتن یک باخت در لیگ هیجدهم، در باز کردن دروازه تیم ها خیلی پیروز نبوده و در کل بازیها 35 گل به ثمر رسانده است که نه تنها از گل های زده سپاهان به عنوان تیم دوم جدول یعنی 44 گل، کمتر است بلکه از تیم سوم جدول رده بندی یعنی استقلال هم گل کمتری زده است. همین موضوع باعث شده است پرسپولیس در صورت باخت به پارس جنوبی و برد سپاهان مقابل قعرنشین جدول، قهرمانی را فقط به خاطر تفاضل گل به سپاهان تقدیم کند. این همه ماجرا نیست و باید اقرار کرد که پرسپولیس در درون دروازه شرایط خیلی بهتری نسبت به سپاهان دارد و با 14 گل خورده بعداز استقلال در رده دوم قرار گرفته است و مهمتر اینکه بیرانوند به عنوان دروازه بان اول این تیم در دیدار پایانی حضور خواهد داشت. رفیعی در این باره معتقد است: همه بازیکنان برای یک بازی خوب و قدرتمند آماده هستند. دروازه مطمئنی داریم و با خیال راحت به فکر باز کردن دروازه حریف در هفته پایانی خواهیم بود. شرایط بسیار خوبی داریم و همین جا می گویم که این جام مال پرسپولیس است و دیگران روی این جام حساب باز نکنند.

باید پذیرفت که پیروزیت سالهای اخیر پرسپولیس بیش از هر چیزی به همدلی و انگیزه بازیکنان این تیم بر می گردد، برانکو فارغ از حواشی بسیار زیاد در لیگ برتر، در طول این سالها همیشه کوشش نموده است تیمش بدون حاشیه پیش برود. حتی در مقاطعی از حضور بعضی بازیکنان در پرسپولیس جلوگیری کرد. بازیکنانی مثل محسن مسلمان، رامین رضائیان، پیغام صادقیان و ... هیچ گاه در تیم برانکو جایی نداشتند و تنها سروش رفیعی بود که بعد از جدایی از پرسپولیس توانست مجدداً به تیم محلق گردد و البته نمایش خوبی هم در بازیها داشته باشد. هر چند طی روزهای اخیر قرار نگرفتن او در ترکیب پرسپولیس حرف و حدیث های را به وجود آورد. رفیعی در این باره حرفهایی دارد: بازی کردن ونکردن هر بازیکنی به اختیار سرمربی است و من خدا را شکر می کنم که توانستم بازیهای خوبی را در تیم محبوبم انجام دهم. به طور حتم همدلی و انگیزه بازیکنان برای همیشه خواهد بود و ما بازیهای حساسی را پیش رو داریم که باید کوشش کنیم درآنها پیروز باشیم.

سروش رفیعی در غیاب بشار رسن به طور حتم یکی از مهره های کلیدی برانکو در دیدار با پارس جنوبی جم خواهد بود. رفیعی انگیزه بالای برای این بازی خواهد داشت. او پیش از این طعم قهرمانی با پرسپولیس را چشیده است و قطعاً به دنبال تکرار قهرمانی اش در لیگ برتر با پرسپولیس است. او از محبوب های برانکو است و قطعاً این بازی پایانی، فرصت خوبی برای او خواهد بود تا دوباره خود را به برانکو نشان دهد و همچنان محبوب او باقی بماند. البته این همه محبوبیت رفیعی نیست و انتظار طرفداران نیز از این بازیکن بالا است و هوداران پرسپولیس منتظر نمایش خوب او در بازی حساس هفته پایانی هستند. پرسپولیس بیش از آن که فکر کنید به جام هیجدهم نزدیک است و روز پنج شنبه می تواند به یک روز به یادماندنی برای پرسپولیسی ها به خصوص سروش رفیعی تبدیل گردد.

2

tafreh.ir: طفره: مجله سرگرمی، تفریحی و گردشگری

منبع: ایران ورزشی
انتشار: 27 دی 1400 بروزرسانی: 27 دی 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 5968

به "رفیعی : این جام مال پرسپولیس است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رفیعی : این جام مال پرسپولیس است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید