رقیق کردن خون با چند خوراکی دم دستی در آشپزخانه

به گزارش شیوا مارکت، به نقل از اخبارالیوم، اگر بیماری خاصی مانند ضربان قلب نامنظم یا نقص مادرزادی در قلب دارید، یا تحت عمل های جراحی خاصی مانند جراحی دریچه قلب قرار گرفته اید، پزشک ممکن است یک داروی رقیق کننده خون برای شما تجویز کند، زیرا این شرایط احتمال ابتلای شما به لخته های خونی را افزایش می دهد و ممکن است باعث حمله قلبی یا سکته مغزی گردد، بنابراین دارو های رقیق کننده خون احتمال تشکیل لخته های خونی، خطر حملات قلبی و مغزی را کاهش می دهند.

رقیق کردن خون با چند خوراکی دم دستی در آشپزخانه

بعلاوه بعضی از مواد موجود در طبیعت به کاهش خطر لخته شدن خون یاری می نمایند، با این حال، آن ها آزمایش نشده و با دارو های رقیق نماینده خون مقایسه نشده اند، بنابراین بهتر است قبل از استفاده با پزشک در خصوص مواد طبیعی زیر صحبت کنید.

دارو های رقیق نماینده خون طبیعی

1- زردچوبه

زردچوبه ادویه ای است که به غذای شما رنگ زرد می بخشد و مدتهاست که به اسم داروی محلی مورد استفاده قرار می گیرد. بر اساس مطالعه ای که در سال 2012 انجام شد، یکی از مواد اصلی فعال آن، کورکومین، به اسم ضد انعقاد خون عمل می نماید.

2- زنجبیل

زنجبیل از همان خانواده زردچوبه است و حاوی سالیسیلات، یک ماده شیمیایی طبیعی است که در بسیاری از گیاهان یافت می گردد. غذا هایی که حاوی سالیسیلات هستند، مانند آووکادو، بعضی توت ها و گیلاس هم ممکن است از لخته شدن خون جلوگیری نمایند. با این حال، مطالعات بیشتری برای کشف این موضوع ضروری است که آیا این دارو به مقدار دارو های تجویز شده مؤثر است یا خیر.

3- سیر

سیر علاوه بر طعم مطلوب آن در غذا و پخت و پز، دارای خواص آنتی بیوتیکی، ضد میکروبی و ضد انعقادی طبیعی است. بعضی تحقیقات نشان می دهد که پودر سیر بدون بو ممکن است به اسم ماده ای استفاده گردد که تشکیل لخته خون را کاهش می دهد.

4- فلفل قرمز تند

فلفل چیلی بعلاوه حاوی سالیسیلات زیادی است، بنابراین به کاهش لخته شدن خون، کاهش فشار خون، افزایش گردش خون و کاهش احساس درد یاری می نماید.

5- ویتامین E

ویتامین E از چند طریق لخته شدن خون را کاهش می دهد. این تأثیرات به مقدار ویتامین E فرد بستگی دارد. با این حال توصیه می گردد افرادی که از دارو های رقیق نماینده خون استفاده می نمایند از مصرف مقادیر زیاد ویتامین E خودداری نمایند.

ممکن است دریافت ویتامین E از غذا ها نسبت به مکمل ها، از جمله غذا های زیر امن تر باشد:

بادام ها، روغن گلرنگ، روغن آفتابگردان روغن دانه آفتابگردان. روغن جوانه گندم، غلات کامل.

منبع: همگردی
انتشار: 31 تیر 1400 بروزرسانی: 31 تیر 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 29539

به "رقیق کردن خون با چند خوراکی دم دستی در آشپزخانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رقیق کردن خون با چند خوراکی دم دستی در آشپزخانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید