روش بلانچ کردن سبزیجات

به گزارش شیوا مارکت، بلانچ کردن یک تکنیک آشپزیه که به یاری اون میتونیم سبزیجات و بعضی از مواد غذایی دیگه رو با حفظ طعم و رنگ برای مدت طولانی تری مثلا برای حدود 2 هفته نگهداریشون کنیم.

روش بلانچ کردن سبزیجات

به گزارش، استفاده از این روش بلانچ به توقف آنزیم هایی که باعث فساد و از بین رفتن طعم و رنگ سبزیجات میشن، میشه … از سبزیجات بلانچ شده میتونین در انواع سالاد با انواع دیپ و یا به تنهایی استفاده کنین. در این مطلب روش بلانچ کردن رو بهتون میگم تا بتونین بیشتر از طعم و تازگی سبزیجات لذت ببرین.

سبزیجات به اندازه و نوع دلخواه

آب به ازای هر نیم کیلو سبزیجات: 3 لیتر

یخ به ازای نیم کیلو سبزیجات: 500 گرم

نمک به ازای هر 3 لیتر آب: 1/2 پیمانه

روش بلانچ کردن سبزیجات

1. اول داخل یه قابلمه بزرگ آب رو جوش بیارین و بعد هم نمک رو بهش اضافه کنین. نمک به حفظ رنگ سبزیجات یاری میکنه.

2. در صورتی که سبزیجات نیاز به پوست کنده شدن یا خرد شدن دارن حتما دقیقا قبل گذاشتنشون داخل آب جوش اینکارو انجام بدین تا از اکسیده شدن سبزیجات جلوگیری کنین. من هویج و لوبیا سبز رو برای بلانچ شدن انتخاب کردم و هویج هامو پوست کندم و از وسط نصف کردم تا زودتر بپزن.

3. حالا سبزیجات رو داخل آب در حال جوشیدن بذارین بهتره سبزیجاتی که دیر تر میپزن رو زودتر و مابقی سبزیجات رو دیرتر داخل آب بریزین. من اول هویج رو ریختم.

4. بعد لوبیا سبز رو ریختم.

5. هویج معمولا به حدود 4 دقیقه و لوبیا سبز هم به حدود 2 دقیقه زمان برای بلانچ شدن نیاز داره، ولی بهتره قبل از رسیدن به این مدت گاهی سبزیجات رو تست کنین تا بیش از حد نپزن. اکثر سبزیجات بین 2 تا 5 دقیقه زمان لازم دارن. در روش بلانچ کردن سبزیجات نباید کاملا نرم بشن و باید هنوز تردی خودشون رو تقریبا حفظ کنن.

6. بعد از اینکه سبزیجات بلانچ شدن فورا از آب جوش درشون بیارین داخل ترکیب آب و یخ بذارین تا روند پخته شدنشون متوقف بشه.

7. حالا اونهارو داخل آبکش بریزین تا آب اضافیشون کاملا بره…

8. بعد میتونین این سبزیجات رو به تنهایی یا کنار غذا های دیگه میل کنین و لذت ببرین. حتی میتونین اونهارو داخل فریزر بذارین و بعدا ازشون استفاده کنین.

منبع: وب سایت دونفره

beauty-of-life.ir: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 7681

به "روش بلانچ کردن سبزیجات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش بلانچ کردن سبزیجات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید