سطح هشدار افسردگی فرا رسیده

به گزارش شیوا مارکت، پژوهشگران آمریکایی در آنالیز جدیدی دریافتند که کووید-19، افسردگی را تا سطح هشدار دهنده ای افزایش داده است.

سطح هشدار افسردگی فرا رسیده

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبر فوری، پژوهش جدیدی که در دانشگاه میامی(University of Miami) آمریکا اجرا شده و تاثیر کووید-19 را بر تنهایی بزرگسالان جوان آنالیز نموده است، علائم قابل توجه افسردگی را در 80 درصد از شرکت کنندگان نشان می دهد.

در این پژوهش، بیش از 1000 آمریکایی بین 18 تا 35 سال، پرسشنامه ای را به صورت آنلاین پاسخ دادند که از آن ها در خصوص اضطراب و مصرف دارو سوال نموده بود.

نتایج این پژوهش نشان می دهند که سطح هشدار دهنده ای از تنهایی، با مسائل سلامت روحی در ارتباط است. تقریبا 61 درصد از پاسخ دهندگان، اضطراب متوسط تا شدید را گزارش دادند.

30 درصد از شرکت کنندگان، سطح خطرناکی از مصرف الکل را گزارش دادند. اگرچه میزان مصرف دارو تنها در میان 22 درصد از آنها گزارش شد اما مصرف آن در 38 درصد از این تعداد، شدید بود.

پروفسور ویویانا هوریگیان(Viviana Horigian)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: واکنش نشان دادن به این شرایط با ارائه مراقبت های بهداشت روان، لازم است. همه گیری کووید-19 و شیوع تنهایی و اعتیاد در آمریکا در حال حاضر ماندنی است. بزرگسالان جوان، آینده اجتماعی ما هستند. آنها باید به یاری های روانی همراه با مداخله های مختصر مبتنی بر تماس آنلاین که مشوق سبک سالم زندگی هستند، دسترسی داشته باشند. رفع کردن مسائل مربوط به سلامت روان و مصرف دارو در بزرگسالان جوان هم طی دوره همه گیری کووید-19 و هم پس از آن، امری لازم است.

رنای اشمیت(Renae Schmidt)، از پژوهشگران این پروژه گفت: سرمایه گذاری ما برای ایجاد حس انسجام و پیوند اجتماعی در این نسل، می تواند به استفاده از انعطاف پذیری اجتماعی و جسمی در جوامع یاری کند.

وی اضافه کرد: دانش آموزان باید از دوره های آموزشی آنلاین، خدمات مشاوره و ارتباط به واسطه پزشکی از راه دور برخوردار شوند. برای اطمینان از نظارت بر بزرگسالان جوانی که مشغول مدرسه نیستند، باید از مداخله به واسطه پزشکی از راه دور استفاده گردد. دستیابی به یاری های روانشناختی، با توسعه مداخله مبتنی بر تماس آنلاین همراه است که افراد را به سبک زندگی سالم تشویق می نماید.

پژوهشگران برای آنالیز ارتباط میان تنهایی و بیماری روحی، از مدلی استفاده کردند که اثرات مستقیم تنهایی و ارتباطات اجتماعی را بر افسردگی، اضطراب، مصرف الکل و دارو مورد آنالیز قرار می دهد.

آنها به آنالیز اثرات غیرمستقیم تنهایی و ارتباطات اجتماعی بر مصرف الکل و دارو که خود را به واسطه اضطراب و افسردگی نشان می دهد، پرداختند. همچنین پژوهشگران، این ارتباطات را در دوره پیش از همه گیری کووید-19 و پس از آن مورد آنالیز قرار دادند.

نتایج این پژوهش نشان می دهد که افزایش احساس تنهایی، 58 درصد افزایش مصرف الکل، 56 درصد افزایش مصرف دارو، 76 درصد اضطراب و 78 درصد افسردگی را به همراه داشته و همچنین به 58 درصد کاهش احساس ارتباط منجر شده است.

آنالیز افزایش مسائل سلامت روحی یا مصرف دارو در اثر همه گیری کووید-19 نشان داد که بیشتر این مسائل در شرکت کنندگان رو به افزایش هستند. احساس تنهایی در این افراد 65 درصد، کاهش ارتباط 53 درصد، مصرف الکل 48 درصد، مصرف دارو 44 درصد، اضطراب 62 درصد و افسردگی 64 درصد گزارش شد.

49 درصد از شرکت کنندگان، سطح بالایی از تنهایی را گزارش دادند که رقم هشداردهنده ای است.

پژوهشگران امیدوارند که نتایج این پژوهش بتوانند به هدایت برای مداخلات پزشکی بهتر منجر شوند.

این پژوهش، در Journal of Psychoactive Drugs به چاپ رسید.

مجله باهام: مجله باهام: با هم سفر کنیم

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 10 شهریور 1400 بروزرسانی: 10 شهریور 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 25477

به "سطح هشدار افسردگی فرا رسیده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سطح هشدار افسردگی فرا رسیده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید