طرز تهیه آش قلیه
به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، آش قلیه یک نوع آش محلی است که در این فصل خوردن آن بسیار دل چسب است.
مواد لازم آش قلیه
نخود 175 گرم
لوبیا قرمز 175 گرم
گوشت چرخ نموده 500 گرم
سبزی (شامل نعناع، تره، جعفری، گشنیز و خلواش) 1 کیلو
پیاز متوسط رنده شده 2 عدد
کشمش 250 گرم
هویج و چغندر 500 گرم
قیسی 300 گرم
آرد برنج 1 لیوان
آبغوره 1 و 1/2 لیوان
شکر 2 قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه آش قلیه
- حبوبات را که از شب قبل خیس نموده اید همراه با تقریبا 1 لیتر آب بپزید. در حین پختن نخود و لوبیا، هویج و جغندر را تمیز شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را نگینی خرد کنید. هنگامی که حبوبات خوب پخته شدند، هویج و چغندر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید.
- سبزی ها را خوب ریز نموده و درون آش بیندازید.
- آرد برنج را با آبغوره حل کنید و کم کم در آش بریزید و به آرامی آش را هم بزنید تا گلوله نشود. در یک کاسه پیاز رنده شده را با گوشت چرخ نموده مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل به آن اضافه کنید و مواد را کمی با دست تمیز ورز دهید. کوفته های کوچکی با دست درست کنید و دانه دانه درون آش بیندازید. اجازه دهید تا آش خوب بجوشد.
- کشمش و قیسی را در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید و تفت دهید و سپس در آش بریزید. سپس کمی شکر اضافه کنید. اجازه دهید تا آش کمی جوش بزند. سپس اش را می توانید از روی حرارت برداشته و با نعناع روی آن را تزئین کنید.
منبع: جام جم آنلاینایستگاه بازی: ایستگاه بازی: آشنایی با بازی های کامپیوتری و کنسول های بازی
انتشار: 20 شهریور 1400
بروزرسانی: 20 شهریور 1400
گردآورنده: shivamarket.ir
شناسه مطلب: 24193
به "طرز تهیه آش قلیه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش قلیه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید