طرز تهیه آش قلیه

به گزارش شیوا مارکت، به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، آش قلیه یک نوع آش محلی است که در این فصل خوردن آن بسیار دل چسب است.

طرز تهیه آش قلیه

مواد لازم آش قلیه

نخود 175 گرم

لوبیا قرمز 175 گرم

گوشت چرخ نموده 500 گرم

سبزی (شامل نعناع، تره، جعفری، گشنیز و خلواش) 1 کیلو

پیاز متوسط رنده شده 2 عدد

کشمش 250 گرم

هویج و چغندر 500 گرم

قیسی 300 گرم

آرد برنج 1 لیوان

آبغوره 1 و 1/2 لیوان

شکر 2 قاشق

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آش قلیه

  1. حبوبات را که از شب قبل خیس نموده اید همراه با تقریبا 1 لیتر آب بپزید. در حین پختن نخود و لوبیا، هویج و جغندر را تمیز شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را نگینی خرد کنید. هنگامی که حبوبات خوب پخته شدند، هویج و چغندر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید.
  2. سبزی ها را خوب ریز نموده و درون آش بیندازید.
  3. آرد برنج را با آبغوره حل کنید و کم کم در آش بریزید و به آرامی آش را هم بزنید تا گلوله نشود. در یک کاسه پیاز رنده شده را با گوشت چرخ نموده مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل به آن اضافه کنید و مواد را کمی با دست تمیز ورز دهید. کوفته های کوچکی با دست درست کنید و دانه دانه درون آش بیندازید. اجازه دهید تا آش خوب بجوشد.
  4. کشمش و قیسی را در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید و تفت دهید و سپس در آش بریزید. سپس کمی شکر اضافه کنید. اجازه دهید تا آش کمی جوش بزند. سپس اش را می توانید از روی حرارت برداشته و با نعناع روی آن را تزئین کنید.

ایستگاه بازی: ایستگاه بازی: آشنایی با بازی های کامپیوتری و کنسول های بازی

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 20 شهریور 1400 بروزرسانی: 20 شهریور 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 24193

به "طرز تهیه آش قلیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش قلیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید