طرز تهیه خمیر پیراشکی خانگی مرحله به مرحله

به گزارش شیوا مارکت، پیراشکی جزء پیش غذاها یا غذاهای خیلی خوشمزه به حساب میاد که همه طرفدارشن. معمولا میتونیم خمیر پیراشکی رو به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه کنیم اما در صورتی که بتونیم یک خمیر پیراشکی خوشمزه رو خودمون داخل خونه تهیه کنیم هم سالم تره و هم لذت درست کردن پیراشکی بیشتر میشه. در این مطلب طرز تهیه یک خمیر پیراشکی ساده و خوشمزه رو براتون گذاشتم که امیدوارم براتون مفید باشه.

طرز تهیه خمیر پیراشکی خانگی مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی خانگی

  • 2 پیمانه آرد
  • 1/3 پیمانه آب
  • 1/4 پیمانه روغن
  • 2 قاشق مرباخوری پودر خمیر مایه فوری
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری شکر

مراحل تهیه خمیر پیراشکی خانگی

آب رو ولرم نموده و با شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه فوری رو داخل مخلوط آب و شکر ریخته و هم میزنیم و بهش اجازه میدیم تا به عمل بیاد. شکر برای به عمل آمدن خمیر مایه لازمه ولی مقدارش اونقدر نیست که خمیرمون رو شیرین کنه.

حالا تخم مرغ رو با همزن میزینم تا زرده و سفیده باهم مخلوط بشن و بعد روغن رو هم اضافه نموده و باز با همزن میزنیم.

بعد از 10 دقیقه مخلوط خمیر مایه به عمل اومده و پف نموده و مثل تصویر زیر.

مخلوط خمیر مایه رو هم به تخم مرغ و روغن اضافه نموده و با قاشق هم میزینم.

آرد و نمک رو با هم الک نموده و کم کم به مایه اضافه نموده و با قاشق هم میزنیم.

وقتی مخلوط خودشو جمع کرد دیگه آرد نمیریزیم. حتی در صورتی که کل دو پیمونه آرد استفاده نشده باشه. ممکنه حدود 1/4 پیمونه از آرد اضافه بیاد.

حالا مخلوط رو با دست ورز میدیم تا وقتی به خمیر نرم و لطیفی برسیم که به دست تمیزی که خمیری نباشه نچسبه. در صورتی که احساس کردیم خمیر خیلی چسبناکه میتونیم کمی آرد اضافه کنیم.

داخل یک کاسه دیگه رو چرب نموده و خمیر رو داخلش میذاریم و روشو با یه پارچه میپوشونیم.

این ظرف برای برای مدت 1 الی دو ساعت در جایی نسبتا گرم میذاریم تا خمیر پف کنه و حجمش دو برابر بشه.

حالا حدود 1/4 از کل خمیر رو جدا نموده و روی تخته ای که سطحش رو آرد پاشیدیم میذاریم. بعد روی خمیر رو هم کمی آرد میپاشیم. تا موقع پهن شدن به تخته و وردنه نچسبه.

بعد با یک وردنه خمیر رو باز نموده به ضخامت حدودا 2 میلیمتر در میاریم.

با یاری یک کاسه که سایز دهنه اش دلخواهمون باشه روی خمیر علامت گذاشته و بعد دور تا دورشو میبریم.

حالا خمیر های بریده شده رو روی کاغذ روغنی که سطحش آرد پاشی شده میذاریم.

میتونیم خمیرهای پیراشکی رو همون لحظه استفاده کنیم یا اینکه به همین ترتیب روی کاغذ روغنی که آرد پاشی شده گذاشته و بعد روی هم بذاریم و داخل کیسه نایلونی گذاشته و برای مدت طولانی داخل فریزر نگهداری کنیم و هر وقت بهشون نیاز داشتیم ازشون استفاده کنیم. فقط کافیه برای استفاده از فریزر درشون بیاریم بذاریم تا آب بشن.

حالا میتونیم پیراشکی های مورد علاقه خودمون رو با مواد میانی مختلف درست کنیم و از طعم عالیشون لذت ببریم.

نوش جان

کنفرانس هکا: مجله خبری و تحلیلی صنایع کشاورزی و تولیدی

منبع: مجله الکترونیک دونفره
انتشار: 20 شهریور 1400 بروزرسانی: 20 شهریور 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 23761

به "طرز تهیه خمیر پیراشکی خانگی مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خمیر پیراشکی خانگی مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید