طرز تهیه خورش مسما بادمجان
به گزارش شیوا مارکت، یکی از خورش های اصیل ایرانی خورش مسما بادمجان یا غوره بادمجان است که بیشتر افراد، مخصوصا هواداران بادمجان، عاشق آن هستند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش مسما بادمجان را به شما آموزش دهیم.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایلنا
در شمال کشور این غذا معمولا با مرغ تهیه می گردد، اما با توجه به سلیقه هر فرد می توان خورش مسما بادمجان را با مرغ یا گوشت تهیه کرد که هر دو بسیار خوشمزه هستند. طعم دهنده اصلی این خورش غوره است؛ طعم بادمجان در کنار طعم ترش غوره ترکیب بسیار کامل و لذیذی می گردد که راز خوشمزگی این خورش است.
غوره و آب غوره مثل لیمو از سال های بسیار دور اجزای جدا نشدنی از فرهنگ آشپزی ایرانی بودند. خانم های ایرانی همواره آب غوره را در اواخر تابستان تهیه و در شیشه های عظیم نگهداری می کردند تا در تمام طول سال و حتی سال های بعد، آبغوره داشته باشند. برای نگهداری دانه های غوره هم شما می توانید آن را در فریزر نگهداری کنید تا کیفیت آن ها به خوبی حفظ گردد یا حتی از کنسرو غوره آماده بهره ببرید.
مواد لازم برای 3 نفر
- مرغ: 2 تکه
- بادمجان قلمی: 4 عدد
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- غوره: نصف پیمانه
- زعفران دم نموده: به میزان لازم
- زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان دلخواه
منبع: جام جم آنلاینمجله زیبایی زندگی: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری