طرز تهیه شیرینی وینی آسان و خوش طعم
به گزارش شیوا مارکت، شیرینی وینی نوعی بیسکوییت چای یا قهوه است که اصل آن به کشورهای اسکاندیناوی برگشته و به آلموند فینگر یا انگشت بادامی مشهور است. تهیه این شیرینی بسیار آسان بوده و می توان آن را در شکلهای زیبا و مختلفی تهیه و سرو کرد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از مجله ونوس
مواد لازم :
کره 250 گرم
پودر قند 100 گرم
سفیده تخم مرغ 40 گرم
آرد سفید قنادی 300 گرم
نمک دو پنس
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مواد و نیم ساعت قبل از آغاز به کار از یخچال خارج کنید. فر را روی صد و هفتاد تنظیم کنید. آرد و پودر قند و جدا الک کنید. کره نرم شده در دمای محیط و با پودر قند و وانیل با دور تند دو دقیقه بزنید تا سبک و پفکی و سفید بشه. سپس سفیده رو با نمک اضافه کنید و یک دقیقه بزنید، در آخر آرد و کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع بشه. بعد سر قیف و ماسوره بذارید، 2d ویلتون یا هر ماسوره ای که شبیهشه، مواد و بریزید داخلش و کف سینی که کاغذ روغنی انداختید به صورت بیضی یا دبلیو یا یه خط ساده شبیه چوب کبریت بزنید، چون با فشار دست به قیف خمیر کمی نرم میشه، من پنج دقیقه تو یخچال استراحت میدم، بعد میذارم تو فر، به مدت 15 دقیقه که زیر شیرینیهاتون طلایی بشه، بعد از فر دراوره و با شکلات بن ماری تزیین کنید. این مقدار حدود 45 عدد شیرینی به این شکل داد. نوش جان
منبع: جام جم آنلاینمجله باهام: مجله باهام: با هم سفر کنیم