طرز تهیه شیرینی وینی آسان و خوش طعم

به گزارش شیوا مارکت، شیرینی وینی نوعی بیسکوییت چای یا قهوه است که اصل آن به کشورهای اسکاندیناوی برگشته و به آلموند فینگر یا انگشت بادامی مشهور است. تهیه این شیرینی بسیار آسان بوده و می توان آن را در شکلهای زیبا و مختلفی تهیه و سرو کرد.

طرز تهیه شیرینی وینی آسان و خوش طعم

به گزارش خبرنگاران به نقل از مجله ونوس

مواد لازم :

کره 250 گرم

پودر قند 100 گرم

سفیده تخم مرغ 40 گرم

آرد سفید قنادی 300 گرم

نمک دو پنس

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

مواد و نیم ساعت قبل از آغاز به کار از یخچال خارج کنید. فر را روی صد و هفتاد تنظیم کنید. آرد و پودر قند و جدا الک کنید. کره نرم شده در دمای محیط و با پودر قند و وانیل با دور تند دو دقیقه بزنید تا سبک و پفکی و سفید بشه. سپس سفیده رو با نمک اضافه کنید و یک دقیقه بزنید، در آخر آرد و کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع بشه. بعد سر قیف و ماسوره بذارید، 2d ویلتون یا هر ماسوره ای که شبیهشه، مواد و بریزید داخلش و کف سینی که کاغذ روغنی انداختید به صورت بیضی یا دبلیو یا یه خط ساده شبیه چوب کبریت بزنید، چون با فشار دست به قیف خمیر کمی نرم میشه، من پنج دقیقه تو یخچال استراحت میدم، بعد میذارم تو فر، به مدت 15 دقیقه که زیر شیرینیهاتون طلایی بشه، بعد از فر دراوره و با شکلات بن ماری تزیین کنید. این مقدار حدود 45 عدد شیرینی به این شکل داد. نوش جان

مجله باهام: مجله باهام: با هم سفر کنیم

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 10 شهریور 1400 بروزرسانی: 10 شهریور 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 26112

به "طرز تهیه شیرینی وینی آسان و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی وینی آسان و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید