طرز تهیه لازانیا با ماکروفر

به گزارش شیوا مارکت، طرز تهیه لازانیا با ماکروفر مشابه با طرز پخت این غذا در فر است، اما به زمان کمتری احتیاج دارد. در این مطلب شیوه طبخ این غذای لذیذ و سس سفید آن توضیح داده خواهد شد.

طرز تهیه لازانیا با ماکروفر

خبرنگاران | سرویس آشپزی - لازانیا نوعی پاستا است که در ایتالیا به دنیا آمد، اما به دلیل طعم بی نظیرش امروزه در سراسر جهان طبخ می گردد و هواداران بسیاری دارد. در ایران نیز این غذا محبوبیت فراوانی داشته و تقریبا همه از میل کردن آن لذت می برند. اگرچه این غذا معمولا در فر تهیه می گردد، اما می توانید لازانیا با ماکروفر را نیز تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا با ماکروفر

به منظور تهیه لازانیا برای سه الی چهار نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه ملاحظه می کنید، احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
ورق لازانیا500 گرم
گوشت چرخ نموده300 الی 400 گرم
پیازیک عدد
فلفل دلمه اییک عدد متوسط
قارچ150 الی 200 گرم
سس سفیدیک لیوان
پنیر پیتزا300 الی 400 گرم
روغن، فلفل، نمک، زردچوبه و پودر آویشنبه میزان لازم

طرز تهیه لازانیا با ماکروفر

  1. پیاز را نگینی و ریز خرد کنید.
  2. به گوشت یک و نیم لیوان آب و پیاز خرد شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.
  3. مقداری فلفل سیاه و زردچوبه نیز به گوشت اضافه کنید تا بوی آن گرفته گردد.
  4. قارچ را ورقه ای خرد کنید و آب ان را بگیرید. برای این منظور قارچ را بدون روغن روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب آن تبخیر گردد. برای این کار نباید از ماهیتابه تفلون بهره ببرید، زیرا این ظروف اگر بدون روغن روی حرارت قرار بگیریند، آسیب خواهند دید.

  5. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.

  6. زمانی که گوشت پخت و آب آن تبخیر شد، مقداری روغن به آن اضافه کنید و اندکی تفت دهید.
  7. سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
  8. قارچ را نیز به مواد اضافه نمایید.
  9. اکنون نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی است.
  10. در انتها فلفل دلمه ای را همراه با آویشن و دارچین است. اگر طعم تندی را دوست دارید در این مرحله اندکی فلفل قرمز نیز اضافه کنید.

  11. مایه گوشت لازانیا آماده شده است، آن را کنار بگذارید و به سراغ آماده کردن لازانیا بروید.
  12. در حال حاضر دو نوع لازانیا در فروشگاه ها برای فروش وجود دارد، لازانیایی که احتیاج به جوشاندن دارد و لازانیا نیمه آماده، که طرز استفاده از هر کدام روی بسته بندی آن درجه شده است، اما استفاده از لازانیا نیمه آماده به این دلیل که احتیاج به جوشانده شدن ندارد، زمان کمتری برای آماده شدن احتیاج دارد.

  13. پس از آنکه ورقه های لازانیا آماده شد، یک ظرف مناسب برای قرار دریافت در مایکروفر را چرب کنید.

  14. یک لایه ورق لازانیا بچینید.
  15. مقداری از مایه گوشتی که آماده نموده اید، روی ورق لازانیا قرار دهید.
  16. اکنون مقداری سس سفید اضافه کنید.
  17. روی لازانیا را با پنیرپیتزا بپوشانید.
  18. مراحل 14 تا 17 را تکرار کنید. به طور معمول باید سه لایه لازانیا بچینید.

  19. برای آماده شدن لازانیا در مایکروفر، درب ظرف را ببندید و روی پایه گریل مایکروفر با قدرت 100 درصد به مدت 5 الی 6 دقیقه بگذارید. سپس ظرف را بدون درب، روی سینی مایکروفر قرار داده و مجددا 5 الی 6 دقیقه مایکروفر را با ترکیب گریل و قدرت 60 درصد روشن کنید.

لازانیا با ماکروفر آماده است، مقداری سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری که تمایل دارید، به آن اضافه نموده و سرو کنید. بهتر است لازانیا را در همان ظرفی که پخته شده سرو کنید تا ظاهر آن بهم نریزد.

چند نکته:

  • در صورتی که قصد دارید، لازانیا را در فر بپزید، فر را از قبل با حرارت 200 دره سانتیگراد گرم کنید و لازانیا را به مدت 20 الی 30 دقیقه در آن قرار دهید.

  • فلفل دلمه ای را بیش از 2 الی 3 دقیقه سرخ نکنید، زیرا عطر خود را از دست می دهند. ترجیحا بهتر است فلفل دلمه ای را سرخ نکنید و پس از آماده شدن مایه گوشتی، به آن اضافه گردد.

  • میزان پنیرپیتزا به سلیقه شما بستگی دارد، اما در استفاده از آن زیاده روی نکنید، زیرا در نهایت لازانیا تنها طعم پنیر خواهد داشت.

طرز تهیه سس سفید یا بشامل

به منظور تهیه یک لیوان سس سفید، به 15 الی 20 دقیقه زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر مشاهده می کنید، احتیاج است.

مواد لازم
کره50 گرم
آرد سفید2 قاشق غذاخوری
شیر2 دسی لیتر
پیاز رنده شدهیک قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. ابتدا کره را در یک ماهیتابه روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد.
  2. سپس پیاز را اضافه کنید تا سرخ گردد.
  3. آرد را به سس اضافه کنید تا کمی تفت داده گردد و بوی خامی آن از بین برود.
  4. در این مرحله حرارت اجاق گاز باید ملایم باشد و به تدریج شیر را اضافه کنید و بهم بزنید تا سس به جوش آمده و کمی غلیظ گردد.

یکی از عوامل تاثیر گذار در خوش طعم بودن لازانیا با ماکروفر، سس سفید است که مانع از خشک شدن این غذا می گردد، بنابراین در تهیه سس دقت کنید. به دلخواه خودتان می توانید مایه گوشتی لازانیا را تغییر دهید، اما به طور معمول برای تهیه آن از گوشت و پیاز استفاده می گردد.

مجله بهسان: مجله پزشکی و سلامت همراه با مقالات علمی

منبع: setare.com
انتشار: 19 مرداد 1400 بروزرسانی: 19 مرداد 1400 گردآورنده: shivamarket.ir شناسه مطلب: 27807

به "طرز تهیه لازانیا با ماکروفر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لازانیا با ماکروفر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید